Susihus

Glittrande vinterdag

Publicerad 2013-01-16 12:35:00 i Inspiration

Tjohooo vintern och Kung Bore har kommit tillbaka, här är kallt, vitt och strålande vackert. Blir lycklig av att bara titta ut. -12 grader står termometern på friskt och helt klart myggfritt! Känner mig piggare i dag, i går led jag av huvudvärk i stort sett hela dagen. Kan tänka mig att det har med Detoxkuren att göra, när koffein och sockret ska lämna kroppen...nåväl nu hoppas jag slippa mer skallevärk för det är tungt.
 
I dag har Bono och jag varit ute och gått på sjön i det vackra vädret. Härligt, man spänner hela kroppen när man går på snöklädd is, blir som ett corepass. Bono tycker det är skoj ett tag sen saknar han dofterna och allt sniff...
 
Bild: Susihus
Sparken som står vid garaget ser nu lite mer rätt ut, än för några dagar sen då den kändes lite väl malplace i regn och barmark.
 
Nu väntar jag på att Skatteverket ska ringa upp mig, har lite frågor om moms...hrmm spännande!
Må gott i vinterSverige
Kram 

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-01-16 19:14:07

Härligt med fint väder. Vi har också haft sol här idag. Men jag står snällt inne och jobbar. Suck!
Hoppas du får ordning på moms frågan. Många turer runt Skatteverket med allt.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-01-17 19:59:49

Spännande med detox! Det har jag aldrig gjort, men man kanske borde det?
Har ni fått mer snö? Här snöar det hur mycket som helst, men nu ska det visst klarna upp och bli kallare och soligare några dagar. :)
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela