Susihus

Del 3 av 4 avklarad

Publicerad 2013-06-09 15:35:56 i Inspiration

Go eftermiddag i solskenet!
Åter hemma igen efter en härlig helg hos goda vänner i Jönköping. Åkte upp i fredagskväll för att inte ha så långt att åka på lördagmorgon och helgens stora lopp, Tjejvättern!
 
Jag har ju även en filosfi att det ska vara så lustfyllt som möjligt och vad kan göra ett 10 mils cykellopp lustfyllt, nja lite svårt kanske, men att få umgås med goda vänner under helgen gör ju att det inte bara blir ett cykellopp. I vanlig ordning har vi fått fantastisk god mat, dryck och husrum hos familjen H. P&K för det.
 
Loppet då, ja det gick över förväntan tycker jag. Strålande solsken och runt 20 grader. Helt perfekt väderförhållande och jag väntade på att det skulle bli medvind när vi vände efter halva turen men jag vet inte det ja...tyckte nog mest att det blåste motvind där på Östgötaslätten...
 
En härlig runda och fantastiskt vackert och som sagt det rullade på bra. Lite segt vid Skänninge 7,5 mil, motvind och trött, men sen så kämpade jag på och beslöt mig för att få de gjort så fort som möjligt ;)
Jag tog mig i mål på exakt 4 timmar. Gött, och idag känns det ändå piggt i benen, kände lite i går kväll i knäna och stel i nacken men idag känner jag inget så det känns bra. 
Bild: Susihus
 
Nu njuter vi lite av solskenet, innan det är dags att leta efter våtdräkt och ta tag i simningen, sista grenen i min Tjejklassiker!
 
Njut och ha det bäst
Kram

Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2013-06-09 21:51:41

riktigt bra jobbat! :) grattis!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-06-10 12:41:55

Wow! Jag är verkligen imponerad. Bra jobbat!
Härligt att ha mål framför sig att bemästra. Jag har ju äntligen lärt mig åka utför så jag spinner vidare på det. Simma är inte min grej då det får vara.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-06-10 19:24:46

Tjohoo för dig och stort grattis! Du flög ju fram! :D
Jag skulle vilja ge det en till chans och fila på tiden lite, får skylla på att jag var giftstrumamedicinerad förra året då jag cyklade och inte riktigt hade fått tillbaka min vanliga ork. Orsasjön gick fortare för mig nu då jag är frisk igen. :D
Heja dig! Skulle du kunna tänka dig cykla halva eller hela?

Svar: Tack snälla. Aldrig hela det finns inte på kartan. Kanske halva...har varit lite inne på halvklassikern men jag vet inte...får fundera på det. Kram
Sus i hus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela