Susihus

Det börjas kännas semester

Publicerad 2013-06-17 23:10:00 i Inspiration

Go kväll måndag!
 
Idag när klockan ringde vid 0515 och jag skulle cykla i väg för att jobba på hotellet här i stan, så kändes det inte så motiverande men det gick bra. 10 grader när jag gav mig iväg brrr men när jag kom hem på eftermiddagen var det strålande solsken och varmt. 
 
Hade avslutning på en av mina valpkurser, det var sista kursen för termienen så nu börjar det kännas sommarlov och semester! Mmmm när jag kom hem från klubben så satte vi oss ute på altanen med ett glas vin och bara njöt av den härliga sommarkvällen och ljuset.
Denna bild är tagen vid 2245 och det är fortfarande ljust ute och då var det ändå inte riktigt klart på himlen just då. Underbart!
 
(Bilden är tagen med mobilen därav lite kornigt)
 
 
Bilder: Susihus
Denna fina blomma, en dubbel Hortensia, plus en flaska rosé fick jag av mitt goa kursgäng när vi hade avslutning idag. Vilka sötnosar till valpar och 2 benta!
Sov sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela