Susihus

Checkat ut

Publicerad 2013-03-13 13:29:13 i Hem

Hej!
 
Snön faller och vi med den....eller vad det är Ulf Lundell sjunger. Här dalar det snöflingor, huuuu jag som vill ha vår NU! 
 
Mina övervintrade pelargoner har nu fått checka ut från sitt pelargonhotell, som mina grannars uppvärmda förråd har fått tjänstgöra som i vinter. Fast nu känns det ju nästan som jag har lurat pelargonerna, väckas upp till vadå, det är ju fortfarande vinter! Nåväl idag har de fått ny jord och jag inväntar att klippa ner dem tills om några veckor.
 
 
 
Bilder: Susihus
 
Jag var dock tvungen att köpa mig en ny fräsch Mårbacka Pelargon att förgylla hemmet med. Kände att det behövdes något fräscht och färgsprakande i den dystra vinterkylan.
 
Den får pigga upp mig idag!
Kram
 

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2013-03-13 20:39:02

Vacker blomma :-D

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-03-13 21:21:47

Jag har ingenstans att övervintra blommor på så det har jag slutat med. Köper om ett tag. Kanske ska satsa på en Morbacka jag också.
/P

Svar: Inte jag heller, därför har jag snyltat in mig hos grannen ;)
Sus i hus

Postat av: Camillasrum

Publicerad 2013-03-16 16:22:11

Å den är verkligen fin den där pelargonen...hade några i somras, borde ha övervintrat dem men det blev inte av. Får väl köpa nya snart :-) Trevlig lördagkväll!

Postat av: Designtjejen/Emmelie

Publicerad 2013-03-17 20:23:22

Hahah.. jag förstår dig helt! Jag visste inte helt vart mina skulle förvaras, så dom åkte i sopporna.
Hoppas att du har haft en jätte bra helg!

Postat av: nina

Publicerad 2013-03-17 20:38:55

tjusig! det där med pelargoner kan inte jag med, försökte behålla mina över en vinter men dom var ju sten-döda när jag väl tog fram dom igen.. ;) nä, enklare att köpa nya :D
kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela