Susihus

God morgon måndag

Publicerad 2013-03-11 09:45:18 i Hem

God morgon måndag morgon! 
 
Först skulle jag vilja reklammera lite, bytesrätt borde gå in nuuuu, för den här kylan och snön har jag inte beställt. Vart tog våren vägen? Vi har haft iskallt med en hemsk nordanvind hela helgen istället för skönt vårväder. Ja jag vet att mars kan vara så här men jag var inte riktigt upplagd för det. 
 
Har jobbat lite i helgen med både hundägarutbildning och i går kväll jobbade jag på hotellet, så idag tog vi en liten extra slapp morgon bara för att få njuta lite. Bono tackade inte nej till en skön stund i soffan.
 
Bild: Susihus
 
Nu är det dax att ta tag i denna nya veckan! Tror att det får bli lite mer träning denna veckan än förra...
Vad händer hos dig?
Må bäst
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-03-11 12:38:02

Träningen består av promenader för här har förkylningen tag ett fast grepp igen.
Har fixat några ärenden på förmiddagen och ska snart gå och ta emot dagens första hund-kund.
Cocker, tovigt och ulligt. Trim och bad.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-03-11 18:48:17

Ha ha ha... ja, det har varit iskallt här också. Vi har ganska mycket snö kvar och i Högbo har de fortfarande kanonfina spår (de är klart bäst på spårfixning i hela vårt län törs jag lova). Jag tog så klart ut skidorna en sväng i dag och njöt av solen!
Kram!

Postat av: Nina

Publicerad 2013-03-11 19:00:09

usch ja, det är lite för kallt nu om nätterna tycker jag med.. fast på ett vis är det bra för då håller sig skidspåren skapliga ett tag till -för jag är _inte_ klar med det än ;) fast det är klart, sol, värme, fågelkvitter och takdropp ÄR inte fel det heller! kramis!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela