Susihus

Tecknat dygn

Publicerad 2013-09-04 14:50:06 i Inspiration

Hej onsdag! 
Vilket härligt dygn jag har fått uppleva. Vid lunchtid igår checkade jag och en kompis in på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Vi började med en god lunch och sen till hotellrummet för ombyte till mer Spaanpassad klädsel. Vad är sannolikheten att vi får samma rum som jag hade sist av alla deras fina rum...jojomensan serru. Samma sköna ankor stod på parad och välkomnade oss även denna gång! 
 
 
Bild: Susihus
 
Vi tillbringade eftermiddagen på Asia Spa, vi hade varsin behandling Wenleu/Genki massage. En helt ljuvlig behandling som börjar med ansiktet, akupressur, lymfdränage och massage som stimulerar de varma flödena i ansikte, nacke och hårbotten. Sedan med hand- och fotmassage. Massagen balanserar kroppens energibanor. Jag var helt dåsig efteråt och gick och vilade upp mig i deras mörkerrum där man ligger på varma vattensängar och lyssnar på meditation. Helt underbart! Därefter lite sköna bad, varma källor, roliga bastubad och slutligen hopp i kalltunna för att vakna till liv. 
 
Kvällen tillbringade vi ute på John's Place en skön restaurang på stranden i Apelviken. Vi tog en drink ute innan maten, nästan helt overkligt gott, windsurfarna tränade utanför, vågplask och saltkänsla. Mmm
 
Idag började vi dagen med ett Qigong pass innan frukost. Vilken start på dagen! Vi blev båda helt förtjusta i det passet, frukosten smakade väldigt gott efteråt. Lite japansk tvagning och sen var det dax att lämna detta nästan lite overkliga och tecknade dygnet och bege sig hem på varsitt håll. 
 
Skönt andrum mitt i veckan och vi kom fram till att detta får bli en årligt återkommande händelse!
Rofylld och energiberikad tar jag nu tag i nästa aktivitet.
Njut av dagen!

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-09-07 15:32:23

Det låter underbart. Jag skulle nog behöva balansera mig både själsligt och kroppsligt just nu.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-09-10 20:00:54

Hihi, de där ankorna känner jag igen från tidigare bloggning hos dig. Sååå söta!
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela