Susihus

Ensam

Publicerad 2008-01-29 21:54:55 i Tisdagstema

image116
Dagens tisdagstema är ensam och det var ju inte så svårt att tolka idag när jag sitter just ensam på ett hotellrum i Göteborg. Finns det någonstans man kan känna sig så ensam som mitt ibland en massa folk men ändå helt själv på ett hotellrum?? Bilden på ett ensamt träd i öknen i Egypten får symbolisera den ensamheten!

STORT TACK till era superdupergoa inlägg efter min förtvivlan i förra mailet. Det är så glädjande och värmande att få dessa små inlägg. Ja jag vet och intalar mig hela tiden att hundarna har det bra på pensionatet. Kenzo med sitt otroliga förstånd bara tittade på mig och förstod direkt vad det handlade om när jag gick in med dem i deras kupé igår. Nåja de har varandra och snart är jag hemma igen. Ahhh vad fåning man är, förstår att ni som inte har djur tror att man är helt knasig, och det är vi väl ibland. hihi=)

Nu är det nog bäst jag hoppar till sängs efter en tidig morgon (0445 gääsp) så jag är pigg imorgon på workshopen.
Sköt om er!
KRAM

Liten blir stor

Publicerad 2008-01-28 19:43:41 i Hund

Helgen på Torekov hotell har varit helt underbar, vilket ställe och vilken god mat. Kan varmt rekommenderas, snygg och harmonisk inredning. Vi har pratat, skrattat och njutit, nja inte av vädret för det har varit, storm, regn, snö och igår då äntligen tittade denna ljuvliga sol fram. mmmm så gott.

Tiden rusar förbi och idag blir vår lille kille Bono 1 år. Tycker att det var ingenting sen vi hämtade hem honom och man bar lätt honom i famnen. Det gör man inte idag, när han väger 35 kg! Det har varit ett spännande år även om vi inte har fått umgås med han riktigt så länge, men det är kul och lärorikt att få stifta bekantskap med en ny individ och innan man får kläm på vad som finns där innanför pälsen.

image114
Det är en arbetssam och aktiv kille som älskar att jobba, särskilt med nosen, han har mycket vakt i sig, är inte super social med människor men är inte på något sätt agresiv utan väljer helt enkelt att inte lägga så stor vikt vid dem. Kan vara rätt skönt när han är med mig på jobbet att han inte bryr sig om alla som kommer och går.

Nu rullar dock tårarna lite på mina kinder för jag ska åka ut och lämna både Kenzo och Bono på hundpensionat för första gången i deras liv. Ja jag vet att de får säkert det bra där men ändå, det känns lite i hjärtat.
Mannen är på kurs och jag MÅSTE till Göteborg.......ahh jag vill inte ##?=!!!!

Trevlig helg!

Publicerad 2008-01-26 09:49:41 i Allmänt

Snart är väskan packad och jag far mot Torekov Hotel för en härlig tjejhelg. Det blir spa, vin och god mat blandat med skratt och prat. Dessvärre ser ju inte vädret ut att vara på vår sida för långa härliga promenader utmed havet, men de har goa soffor och mysig öppenspis som vi säkert kan sjunka ner i istället.

image113
Eget kollage med bilder från Torekov Hotel

Må allra bäst!

Favorit lampa

Publicerad 2008-01-24 17:41:45 i Hem

Redan torsdagkväll och snön som vi fick igår kväll är bortregnad för länge sen....trist för det lös ändå upp och blev lite ljusare. Drömmen om att åka skridskor på kanalen utanför vårt hus ser mörk ut i dessa så kallade vintertider.

Har ju haft några avsnitt med rundturer i vårt hus i tidigare inlägg. Nu får ni se lite bilder från övre och undre hall och då slår jag även 2 flugor på smällen....och visar min favoritlampa som har varit en utmaning på flera bloggar under veckan. Denna härliga Enigma lampa från Louis Poulsen är en klar favorit även om jag gillar alla våra lampor hemma, annars hade de inte fått vara där. Nja det ska vara taklampan i badrummen den är väl så där, men det ska snart bli ändring på den på bottenvåningen. Den på ovanvåningen får hänga i nu när de ska göras om och sen vill jag hitta något snyggt och gärna lite annorlunda dit. Men var hittar man det, badrumstaklampor är inte så lätt att hitta, eller har ni några bra förslag?

image112
Bild: susihus
Ja jag vet att man bör ha räcke på sidan ut mot hallen men vi 2 vuxna tycker att det räcker med bjälken och så känns det luftigare.

Ha en härlig kväll! KRAM

Ekolåda

Publicerad 2008-01-23 19:50:27 i Mat & bak

Ja se det snöar det var väl roligt....
Man skulle kunna tro att vädergudarna har fått spelet för här är alla sorters väder på samma dag. I morse gnistrade det med hög klar luft och solens morgonstrålar brann på himlen, sen blev det mulet och grått och i eftermiddags så var det som någon skakade en stor dunkudde, vilka jätteflingor. Undra hur länge det ska få vara vitt! 

Innan jobbet idag åkte vi förbi kakelfabriken för att välja klinker. För nu är det bestämt det blir omlagt klinker i badrummet på övervåningen då det är för mycket bom och sprickor. Det blev ett mörkt brunt klinkergolv, på onsdag kommer de och börja riva ut allt...så där kul men det blir säkert toppenbra när det är klart. Så nu bara måste jag ju köpa snygga bruna handdukar och en go badrummsmatta. Dock tycker inte mannen att det var så självklart, kan inte förstå hur han tänker där.....hrmmmm! Klart att man måste ha matchande handdukar...hihi

När vi kom hem från jobbet idag stod denna härliga låda på garageinfarten, den var något översnöad. Vi hade glömt att ha garaget öppet idag. Varannan onsdag så får vi Ekobox, en låda fylld med härligt ekologiskt odlade grönsaker. En trevlig sak, tänk om man kunde handla all mat så och få det hemlevererat till dörren. Detta känns som en bra sak också, ekologiskt och grönt! Vad handlar ni för ekologiska varor?image111
Bild: Susihus

Nu blir det kaffe och nybakade morotsmuffins, har en kompis här som hjälper oss att sätta in dimmer överallt. Gärna ljus men det blir lite mysigare om man kan tona ner det lite.

Kram till er alla som är här inne och läser.

Äntligen ny layout

Publicerad 2008-01-21 21:22:42 i Allmänt

Äntligen har jag fått hjälp och tagit tag i layouten på hemsidan. Milde tid så skoj att fixa och trixa med och nog är man allt lite stolt när man får till något, jag som inte förstår ett ord av html koder... 1000 tack snälla S för all din hjälp, tålamod och sköna skratt!

Ja nu får vi se hur länge det kommer att se ut så här tills jag hittar något nytt som jag bara vill ha!!!

Vårt ena grannpar har fått tillökning, en liten tjej. Så idag flängde jag runt på lunchen och letade efter en söt liten lagom present. Jag var inne på redan från början något med busungemönstret för jag tycker att de är så söta. Det fick bli en tavla och efter mycket velande mellan Prinsessan och Indiantjejen så blev det Prinsessan. Tyckte att det symboliserade att de har fått en liten prinsessa och sen tänkte jag att det passar nog mer in hos dem med det röda ifall de vill köpa mattan ur samma serie. Inredningsstörd som man är så tänker man ju ett steg till....för allt måste ju matcha. Ja jag vet att det är knasigt.......!?
Stor KRAM till er alla
image110
Bild: Susihus

Söndagkväll

Publicerad 2008-01-20 20:41:16 i Allmänt

Oj va denna helgen försvann i ett nafs. Kick offen i Stockholm var väldans trevlig, vi skulle berätta storyn om företaget och blev indelade i olika grupper och fick varsitt årtal. Detta fick vi sen framföra på Oscarsteaterns scen förvarandra. Till vår hjälp hade vi Eric Blixt och 2 härliga herrar ifrån improvisationsteatern som spelade upp och improviserade olika episoder i företagets historia. Urkul! Vi fick välja fritt hur vi ville framföra vårt årtal, vår grupp valde att göra en nyhetsuppläsning. På kvällen var det mat och dryck till en trevlig underhållning.

Var lite orolig igår om vi skulle komma hem i tid då de varnade för storm. Nog för att det blåste men det var inte så farligt som tidigare år när stormarna har dragit förbi här. I går kväll kom ett par goda vänner hit och de har sovit över tills idag. De berättade något roligt, de ska gifta sig! Åhhh va kul att få gå på ett vårbröllop i Stockholmsskärgård. Vad ska man ha på sig och vad köper man till dem som har allt?

Dock känns det som att man inte har fått något gjort hemma denna helgen, men det har varit en härlig helg med mycket skratt. Bjuder på en härlig vårbukett som jag fick av min farbro och faster, mina vårfavoritblommor - vita tulpaner och pärlhyacinter- ljuvligt!

Hoppas att ni får en härlig start på den nya veckan!
KRAM
image99
Bild: Susihus

Trevlig helg

Publicerad 2008-01-17 08:22:24 i Allmänt

Torsdag och jag får passa på att önska er en trevlig helg. Ikväll blir det kvällsaktiviteter, sen hemkomst och därefter lite packning. För imorgon bär det av på kick off med jobbet. Vi ska träffa våra kollegor på kontoret i Stockholm. Sen blir det nog bl a storytelling, en story i rött heter vår kick off. Ska bli kul och träffa alla och ett spännadnde ämne som vi har pratat mycket om, trevligt att få stifta lite närmare bekantskap med det. Blir säkert någon spännande fest oxå. För att sen ta oss hem på lördag förmiddag. På lördag får vi gäster....hrmmm undra vad jag ska bjuda på då? Middagen blir nog Balsamicofilé som Buffé har receptet på. Men till dessert, har ni några bra förslag?

image98
Bild: susihus

Jag väntar med spänning på att mina snödroppar ska slå ut nu, får man ingen vår ute så får man flytta in den helt enkelt!!!

STOR HELGKRAM TILL ER ALLA!

Tisdagstema: Tre

Publicerad 2008-01-15 18:16:25 i Tisdagstema

Det var ett tag sen jag tog mig an tisdagstemat! Men nu när jag äntligen uppdaterar sidan så slår jag till med ett tisdagstema! Håll till godo!

3 saker du kanske inte visste om mig...


Tre jobb jag haft i mitt liv:  Morgontidningsutdelare, frukostvärdinna (hmm kan det vara att jag är morgonmänniska) cafébiträde

Tre platser där jag har bott:  New Jersey, Simrishamn, Rottne

Tre serier jag gillar att se på:  Mordkommissionen, Morden i Midsomer,  Söderläge

Tre favoriträtter:  cheesecake, ryggbiff och det mesta som är grillat  

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:  New York, Sydafrika och Åre!  

Tre personer som jag tror kommer att svara på detta mail snabbast:  Hmm vet inte men jag ser fram emot vilka som än svarar.

image97
Bild: Susihus

Tre på rad,  tre krukor, tre tulpanvasar och tre ljuslyktor.
Ha en skön tisdagskväll och glöm inte Bygglov ikväll!
 

24 Minuter...

Publicerad 2008-01-12 11:20:25 i Allmänt

...är vad vi har fått i solväg de senaste månaderna. Det är tyvärr sant, solen har visat sig här i Växjö i hela 24 minuter under hela december! Är det konstigt att man känner sig trött och glåmig????

Nej det gäller nog att bunkra med denna produkt för att få lite färg.....
image95
I dag lördag så skiner dock solen härligt i lite lagom dis, så nu blir det till att genast kasta sig ut och träna lite hund i skog och mark. Tror att det får bli ett litet snällt spår till Bono så att man kan trötta honom lite mentalt. Kenzo får nog en stor härlig uppletande ruta.

Så skönt att det är lördag så att man får vara lite ledig, det var tufft att jobba en hel vecka och komma tillbaka till jobbet och behöva använda hjärnan igen!?! Det lär ju dröja till det blir några halvveckor och kortdagar, nåja det blir iallafall ljusare för varje dag och det är ju helt underbart! För att vi ska få lite härlig vårkänsla idag så visar jag även en bild på en ljuvlig tulpanbukett som jag fick av min man igår.
image96
Bilder: Susihus

Önskar er alla en ljuvligt god helg!

Nytt igen...

Publicerad 2008-01-09 18:38:18 i Hem

Nytt år, nya köksgardiner och nya gardiner till storarummet och nu nytt till gästrummet/kontoret. Ojoj får nog hålla i plånboken ett tag nu....hihi!

Tittade in på en butik som heter Sova häromdagen och jösses vilken jättebutik med bara sängar och ja just det, Lexington tillbehör. De hade rea 40 % och det gör ju lite på deras priser. Det fick bli ett svart jeans påslakan till gästsängen. Sen hade de en underbart fin fleecefilt men den var inte på rea, men då de bara hade en och den låg som visningsexemplar så tyckte jag att ge mig ett bra pris på den så slår jag till. Jag prutade helt klart till mig den. Ska jag berätta en hemlis så slog de av 500:-!?

Hihi så här blev det i allafall, men jag behöver nog sy lite kuddar, för det ser lite platt ut.... Lexington har fina kuddar men 1000 spänn för en kudde näää där går gränsen! Jag ska ta fram symaskinen och skapa lite istället! Hoppas att det kan bli något resultat att visa, för symaskinen och jag är inte alltid på tu man hand....fort och fel är vår melodi! Ibland tror jag även att den kanske borde bytas ut men då den är mammas och har bara fastnat här såååå låter jag nog det bero ett tag till.

Tack för era goa kommentarer om Bono, han mår redan bättre.

Må gott
image93
Bild: Susihus

Tisdag

Publicerad 2008-01-08 19:50:15 i Hund

Då har man då klarat av att stiga upp 2 tidiga mornar. Vilken ångest det var i söndags när man efter så lååång och skön ledighet skulle sätta klockan igen. Brrrr och all den fina vita snö vi fick i helgen den har fullkomligt regnat bort. Synd för den lös upp lite iallafall, nu är det kolsvart.

Bonos haltande har inte blivit bättre så det fick bli en tur till Djursjukhuset idag och 3 röntgenplåtar senare så är det konstaterat att han har benen i behåll men har fått en blödning när han lekte häromdagen och det har lett till broskbildning och inflammation så det blev antiinflammationstabletter. Det var en trött kille som var med mig sen på jobbet, lite groggy efter narkosen så han har knappt rört sig under hela dagen... Så nu blir det vila och koppelrastning i 14 dagar, lätt när man är 11 månader och tycker att livet ska springas fram i!

Men när jag var på Djursjukhuset träffade jag ett par bekanta som vi lärde känna när vi gick på samma valpkurs med Kenzo. Deras hund fick aldrig vakna upp igen efter operationen idag då hela magen var full av tumör! Usch och fy så hemskt, skänker dem en stor KRAMoch tanke! I det sammanhanget så känns inte en liten beninflammation så farlig.

Det var ett rackans ledsamt inlägg idag, avslutar med en härlig bild på detta underbara träd som jag så gärna vill ha....Jag är bara ombud åt en mycket god vän, svängde inom Svenssons i Lammhult på REAN och köpte detta lilla söta träd till N:s lilla dotter. Det kommer att bli så fint i hennes rum och jag njuter av att få ha det här hemma och se mig runt vad jag kan plantera ett liknande.
image94
Bild: Susihus

Nu är det snart dax att slänga sig i soffan och titta på Bygglov. Ha en skön kväll!

Nya gardiner

Publicerad 2008-01-06 10:52:45 i Hem

Ja oj då så länge jag stod ut med de något för korta gardinerna i köket efter mitt bort-med-julen-ryck på nyårsdagen. Tur att jag fick komma till Jönköping och tack N för turen till Taberg, det är inte varje dag man är där....Men vilket ställe Tyghuset i Taberg, fullt med snygga tapeter, Pappelina mattor, Cult, Mairo, Matteus och förstås massa med fina tyger...Det blev nya köksgardiner och jag som var så inne på Mairo, ogräs i grönt men så hittade jag detta gröna Spira tyget och blev kär.

image91
Tja sen när jag ändå var där så stod vi och funderade en stund och så hörde vi att man kan ha fransgardiner framför några längder. Det lät ju intressant och kom fram till att visst vore det kul att ha några nya längder till storarummet, så jag klippte till på det oxå. Fast det fick bli fransgardiner bakom istället, det blev bäst efter mycket provande. Här fick det bli Mairos härliga tyg, vet inte riktigt vad det heter om det är Ananas, men här kommer det hur det ser ut iallafall.
image92
Söndag idag och imorgon ska man då försöka samarbeta med väckarklockan igen....huuu undra hur det ska gå när hela huset inkl vovvarna har lärt sig att det är så skönt att sova läääänge om morgonen. Får nog dessvärre ringa till Djursjukhuset imorgon och höra ang Bonos ben, han har halhaltar gravt på höger framben, han har säkert sträckt sig när han har rusat med Kenzo. Så nu är det bara små trädgårdsturer som gäller för honom.

Nu kallar mannen att frysen är avfrostad och att han behöver hjälp med att plocka in sakerna igen.
Ha en toppenskön söndag!
KRAM

Årets lista

Publicerad 2008-01-05 11:42:23 i Allmänt

Listor och åter listor, jobbar rätt mycket med deltagarlistor på jobbet så jag har besparat både er och mig med det på denna blogg, men nu så någon gång ska ju vara den första.
Kände mig lite manad av En dag i Tagets lista så här kommer min....

Årets aldrig gjort förut: besökt Ryssland
Årets Nyårslöften: har jag inga, men ta tag i löpningen på riktigt igen.
Vem dog 2007? Farmor gick bort i december
Årets Hälsa: Har varit på läkarkontroll och har konstaterat att jag mår bra, tom gått ner i vikt sen sist.
Vilka länder jag varit i under 2007? Oj då genom jobbet så har det blivit Egypten, New York - Usa, Kina, Irland och Ryssland. Rent privat så gjorde vi en resa till Köpenhamn, annars har jag känt att hemma är bäst!
Årets Lärdom: Hemma är ändå bäst! hihi
Årets Framgång: hrmm får nog fundera på den
Årets Skada: En liten stukning i foten har nog både jag, man och hundar drabbats av.
Årets Inköp: Måste nog bli köpet av Bono
Årets matupplevelse: Att det fanns så mycket god mat i Egypten och att jag inte blev sjuk av den, får nog räknas som en upplevelse, sen är det nog inte det bästa och läckraste jag har ätit under året.
Årets film: Oj då ser så många och komma ihåg någon så här, Little miss Sunshine var ju lite kul och udda.
Årets Slöseri: Hmm det kan ju vara så mycket men visst är det trevligt att förgylla vardagen lite med små inköp....hihi
Årets Glädje: Att vi mår bra och att bloggen har gett så mycket det kunde jag inte ana när jag började i somras...
Årets Jul firades med: Vi var home alone och det var så skönt!
Årets TV-Program: Jag är ju ingen TV tittare, lek och tävlingsprogram är inget för mig men visst tittar jag på inredningsprogram och gärna någon brittisk deckare och höll på att glömma Mordkommissionen, denna danska serie som går i repris på 4+ den kan man ju se om och om igen.
Årets Önskan: God hälsa till mina nära och kära
Årets Födelsedagar: Ingen så där som jag kan minnas...
Årets onödiga: Något av alla mina lampinköp men ack så nöjd jag är med dem hihi
Årets sämsta: Sommarvädret brr känner nu att lite sol hade inte skadat.
Årets Må bra: Alla sköna hundpromenader i vacker natur
Årets sedda Kändis: Oj då genom jobbet har det ju blivit en hel del, The Ark, Helen Sjöholm, Jill Johnson, Lena och Orup, Soffipropp, Tobbe Trollkarl, Peter Varg och Andreas Johnson bl a.
Årets Saknad: De härliga sommarkvällarna som regnade helt bort
Årets människa/or: Min älskade man som alltid finns där
Årets Blogg: Det finns så många som förgyller dagen så jag vill inte peka ut en.
Årets krångel: Ska väl vara vår digitalbox som vi fick byta ett par gånger innan vi fick någon ordning på
Årets inte gjort: Sprungit Göteborgsvarvet, tror inte att jag saknar det heller...=)
Årets motion: Ett pumppass innan jul där man inser att man orkar mer än vad man tror
Årets flopp: Måste väl vara ICA:s klantiga köttfärshantering, men de är nog inte ensamma och vad försigår i restaurnagköken vill jag inte tänka på....!
Året om din blogg: Jag vkanade till liv denna regniga sommar när jag läste en av alla inredningstidningar och insåg att hmm det verkar kul. Jösses så rätt jag hade vilka härliga människor jag har kommit i kontakt med. Hoppas att ni som besöker mig och gärna oxå lämnar ett litet tassavtryck förstår hur mycket det betyder för mig, stor KRAM på er alla!

Förväntningar av 2008: Försöker att inte tänka så mycket framåt eller bakåt utan att leva här och nu. Dock hoppas jag att mina nära och kära får vara friska och att Bonos höftröntgen går bra och ser även fram emot hans mentaltest som kommer att komma under året.

Ja då var listan klar, vore kul att läsa din. Sen vill jag passa på att önska er en härlig trettonhelg! Hoppas att ni får plundra någon gran...=)

Ledighet med fix

Publicerad 2008-01-02 20:47:58 i Hem

Åh va skönt det är att vara ledig, jag har unnat mig lyxen att ta ledigt 5 semesterdagar och få denna låååånga ledighet. Mannen började att jobba idag, så jag sov lugnt vidare när han steg upp, tänkte dock att jag skulle gå upp hyfsat för det är ändå skönt att komma upp för att få ut lite av dagen. Men oj jag somnade om och vaknade inte förrän 9. Frukost, lite jobb, lönerapportera, redovisning mm och sen en härlig långpromenad med hundarna. Kloklippning stod oxå på programmet idag till mina hundars stora förtret....de gör det lite under protest men det är mest ett spel för så fort vi har klippt en klo så går det hur bra som helst.

Kunde inte hålla mig borta från blomsterbutiken idag, utan det fick bli en tur för att köpa lite vita tulpaner, med och utan lökar och även några snödroppar fick komma med hem, de placerades i några äggskal som jag oxå köpte i blomsteraffären. Så skönt det känns att få in lite vår. Ute är det dock vinter det snöar....
image87

Gardinerna som kom upp igår har krympt så de hänger verkligen uppsträckt, men jag orkade inte ha mina röda linnégardiner kvar- Det är nästan så det glipar, synd då jag gillar motivet, de är inköpta på Åhlens för något år sen, jaja de får nog hänga tills jag har hittat ett par lite vårigare. Så'n tur att jag ska åka till Jönköping imorgon och hälsa på en god vän och de har precis flyttat till hus. Hennes förslag var nämligen att vi ska åka till tyghuset i Taberg. Jiipiieee=) Det blir nog inget prat om inredning och färger i morgon alls, eller vad tror ni????
image86

Radion på bilden fick mannen av mig i julklapp, var inne på att ge honom en Tivoliradio för de är så fina. Men så sa försäljaren i butiken att den här radion har allt som en Tivoliradio har PLUS om man har trådlöst nätverk hemma så har man tillgång till ca 9000 radiostationer från jordens alla hörn. Hur kul som helst att fundera på vilken radiokanal man ska lyssna på till frukosten. Hmm vi räknade dock ut att även om vi byter kanal varje dag så har vi att göra i 24 år....nåja vi kan nog lätt hoppa över Albanien och Irakiska stationer!

På tal om julklappar så fick han även denna underbara tavla ifrån Isa. Har tittat och funderat länge på någon av hennes tavlor men till slut så blev det denna. Passar perfekt i vår hall. Både mannen och jag är helnöjda. Skönt med julklappar som båda kan ha glädje av *ler*.
image88
Ha en toppenhärlig dag!
Kram på er,

Bilder: Susihus

Nytt år

Publicerad 2008-01-01 16:26:36 i Hem

Första dagen på 2008. Känns ovant att skriva 2008, men det är ju bara att vänja sig vid, då ännu ett år har gått och ett helt nytt ligger framför en. Ska inte bli djupare än så känner jag...

Våra gäster som skulle ha kommit igår blev sjuka och fick stanna hemma. Trist att vi inte kunde ses men så är det ibland. Jag var väl inte friskast i kommunen heller då en envis förkylning låste sig fast hos mig igår. Så det blev en lugn kväll med god mat och dryck för att nästan somna in i soffan. Vi hann med och titta på Tatuerad Torso, den var bra även om det är svårt att se Lasse Brandeby än något annat än Kurt Olsson.
Hundarna klarade av smällarna bra, tack och lov. Men oj va det smällde ett tag, huuuu hoppas att inte någon blev skadad.

image84

I dag har jag ägnat mig åt att plocka ner julen. Det är lika trevligt att plocka fram tomtarna i början på december men det är lika skönt att bli av med dem efter nyår. Har dock lite ångest med granen för den är lika fin fortfarande och den har ju inte varit framme lika länge, nja den kanske får stå till helgen då men nu åker ljusstakar och stjärnor in i gömmorna igen. Ska nog byta gardiner i köket också när jag ändå är på gång...men maken undrade om det innebär att vi måste uppsöka gardinaffären imorgon. hihi=) Får se om det blir det eller om jag hittar några i gardinhögen som passar och faller mig i smaken.

Då inte all oxfilé gick åt igår då vi blev själva så fick det bli min favoriträtt idag till middag - Biff ala Rydberg! Mums va gott.

Ha en alldeles underbar första dag på det nya året!
Stor KRAM till er alla och tack för alla goa inlägg som ni gör det värmer så gott!
image85
Bilder: Susihus

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela