Susihus

Ny vattenkokare

Publicerad 2014-04-29 08:15:43 i Hem

Har tykt att vår vattenkokare låter lite väl mycket ett bra tag nu, men ändå har den ju fungerat. En gammal trotjänare som jag vann en gång för många år sen. Vi har dock pratat lite om att det är ju lite tråkigt att man knappt kan prata när den kokar igång. Så igår på min födelsedag fick jag äntligen en ny. Både mannen och jag har tittat på Eva Solo och Alessi. 
 
Det blev en Alessi, så fin och oj så tyst! Hörs ju knappt att man kokar, nu inser vi hur extremt högljud den andra har varit. Nöjd och glad över vår nya fina vattenkokare.
 
Må gott i solen!

Blommor i överflöd

Publicerad 2014-04-27 16:10:00 i Inspiration

Vårt plommonträd är verkligen övertäckt med blommor. Det måste vara rekordtidigt att det blommar redan i april. Hoppas nu att det inte kommer en köldknäp för då lär det inte bli några plommon.
 
 
Bilder: susihus
Ljuvligt är det och vi njuter för fullt av det.

Hundarna växer och frodas

Publicerad 2014-04-26 08:06:00 i Hund

Long time...
Har haft en bloggpaus. Mycket att göra och ingen lust till att blogga. Stängde bara av för att det inte ska bli ett krav. Det ska ju vara lustfyllt. Veckorna har rullat på med väldigt mycket jobb och kommer så att göra ett tag till. Vi har hämtat ny bil i Göteborg och passade på att njuta på vägen hem med en promenad utmed havet vid Tylösand.
 
Påsken passerade och vi njöt av god mat, dryck och goda vänner. I det fina vädret passade vi på att göra en lunch picknick ut till en av våra favoritöar i området.
 
 
 
Bilder: Susihus
 
Våra små fyrbenta växer så det knakar, Snape har hunnit bli 6 månader nu, och Saga 5 månader. 
Må gott

Panelgardiner blev kuddar = återbruk

Publicerad 2014-04-07 17:06:06 i Hem

Sen panelgardinerna åkte ner för ett bra tag sen, har jag funderat lite på vad jag kan hitta på med det fina tyget Mairo, havstulpan. Kände att jag kommer nog aldrig att sätta upp panelgardiner igen och synd att det ligger ca 5 meter till ingen använding i garderoben. Ner till en mysig tyg och designbutik i stan och frågade om de kunde tänka sig att sy kuddar av dem och vips fick panelgardinerna en ny användning. Återbruk!
 
Bild: Susihus
 
Supernöjd och ja visst hade jag kunnat sy dem själv, men symaskinen och jag är inte bästa vänner och saker ska vara lustfyllt är ju min filosofi.
Ha en skön start på veckan!
Kram

Tavelpelare

Publicerad 2014-04-04 16:50:52 i Hem

Fredag igen och som sagt veckorna bara rusar på. Vi håller på och fixar till det sista i vardagsrummet. Väggfärgen är på plats och det blev så bra. Dock är det ju alltid något som det drar med sig, det var dags att måla till bordsytan och vi fick fel färg, brrr så nu ska det göras om. Slipa och börja om från början, nåja det får bli helgens pyssel. 
 
Vi har i alla fall fått upp några tavlor, vi har en pelare mellan hall och kakelugn, här hade vi först tänkt att tapetsera med någon färgglad och mönstrad tapet men nu blev det inte så. Istället fick det bli en tavelpelare och vi blev supernöjda.
 
Bild: Susihus
 
Happy Friday alla goa och glada

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela