Susihus

Tryck på pausknappen

Publicerad 2011-05-26 22:18:10 i Hund

Skulle gärna vilja trycka lite på en pausknapp just nu! Inte bara att det är den absolut vackraste årstiden på hela året, denna ljuvliga spirande grönskan som är så underbart explosiv, hade gärna pausat lite på den. Utan även att jag tokjobbar det känns som det är 24/7 just nu. Jobbar 10-12 timmar varje dag, lite mindre på helgerna kanske bara 4-6 timmer. Puh är rätt trött nu och känner att jag skulle kunna sova länge.

Det hade gärna fått finnas en pausknapp och bara få stanna upp en liten stund. Tur att askmolnet lugnade ner sig det hade nog varit droppen på kontoret när vi ska ha närmare 3000 personer från hela världen snurrandes runt i Sverige nu.

I helgen passade vi en liten söt sak, en schäfervalpstjej på 5 månader som heter Fixa. Hur söt som helst men hon var inte still så länge så hon fastnade på kort...







Bilder: Susihus

Vi har fått frågan om vi vill ha henne. Svårt att säga nej men förnuftet styrde faktiskt så det blev ett nej. Just nu jobbar jag på tok för mycket för att hinna med en liten söt lugn och stabil schäfervalp men vi passar henne gärna så mycket som möjligt, så det är nog inte omöjligt att hon får vara här lite då och då. Bono var måttligt intresserad, tyckte det var mest märkligt att en helt orädd liten donna kommer och fråga om de ska leka eller dela sovplats =)

Lite mysigt allt men ack så mycket jobb med valp igen, det upptäckte vi fort. Oj vad vi hade glömt att de kan hitta på hyss, tugga lite där och gräva lite där, inte lyssna. Haha tur att man glömmer...

Ha en toppenhärlig dag. Ska ta mig runt och se vad jag har missat i bloggvärlden.
Kram i massor

Iskyla

Publicerad 2011-05-04 08:38:08 i Trädgård

Brrr idag var det 0 grader när vi steg upp, men vi har klarat oss från Mr Frost, än så länge. Vilket väderomslag från att ha gått i sommarkläder så var det bara att leta upp vantar och mössa igen. Hoppas nu att det blir lite finare väder till helgen då jag har några genomförande och att vi ska vara värdpar på ett bröllop.

Förra sommaren påbörjade vi bl a ett trädgårdsprojekt som skulle ge oss en liten asiatiskhörna. Nu har vi äntligen hittat stolar dit, det blev 2 stolar från det blågula varuhuset. Lite låga men passade vårt lilla betongbord perfekt och riktigt sköna att sitta i.







Bilder: Susihus

Jag hittade lite betongfjärilar från förra sommaren betongskörd, de fick pryda spaljéerna. Nu är det bara ett vattenblänk som ska till. Men det får bli lite varmare först innan vi sätter igång med det projektet. Nu ser vi fram emot att se våra nyplanterade plantor att växa upp och rama in denna hörna.

Med hopp om värme och sol, väldigt snart!
Kram kram

Maj maj måne...

Publicerad 2011-05-01 18:25:06 i Trädgård

Då var det första maj och idag tror jag att värmen försvann, här är det 8 grader nu. Brrr! Hoppas att solen och värmen kommer snart tillbaka, jag kan faktiskt tänka mig lite regn för det skulle behövas men det behöver ju inte bli så kallt...

Det har varit en social helg, i fredags tog vi en after work med goda vänner. Lördag morgon hade vi champagne frukost här för mamma, lillebror och deras respektive. Jag fyllde år i torsdags och då bjöd jag in till champagnefrukost nu i helgen. Lillebror och hans sambo stannade även över lunchen och sen på kvällen var det dags för goda vänner att komma på planeringsmöte/middag. Vi ska nämligen vara värdpar på deras bröllop nästa helg.

I dag har jag stått och hållt hundkurs, så nu känns det rätt skönt att "bara vara hemma". Har även hunnit jobba lite för att komma i fatt lite i vårt kaos på jobbet.



Bild: Susihus

Dessa fina ljuslyktorna fick jag av min älskade man i födelsedagspresent! Ljuvliga tycker jag.
Hoppas att du har haft en härlig valborgshelg.
Många goa kramar

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela