Susihus

Klippte till

Publicerad 2009-01-31 11:07:53 i Allmänt

Efter att ha diskat upp efter morgonens frukost, saknar diskmaskinen......så klippte jag till på en prenumeration på Elle Mat&Vin. För 149.- så får vi 6 nummer av denna trevliga mattidning



Tycker att den är rätt trevlig med både matrecept, lite reserepotage och mycket roliga tillbehör. Fick även denna bok på köpet.

Har inte tittat i den men hoppas att den är lika trevlig på matsidan som hennes a Piece of cake är på bakfronten. När jag väl hade klickat hem allt på nätet så fick jag en bonustidning för jag lämnade min emailadress, så då föll valet på denna tidning:


Ser fram emot en överfylld brevlåda!!!

Vet inte varför det inte har gått att kommentera gårdagens inlägg men oj va segt det var att göra ett inlägg idag då bildnerladdningen var urseg. Jaja ha en fortsatt skön lördag. Nu ska jag ut och träna hund.
Lördagskramar till er!

Dagen D

Publicerad 2009-01-30 08:24:44 i Hund

I går var det Dagen Då vår Diskmaskin valde att Dundra ihop....
Efter träningspass, hundpromenad och middag landade vi i soffan och slötittade lite på tv när vi hör att det piper, mannen tycker att det kommer från tv:n, men nej det kommer från diskmaskinen. Vi öppnar luckan under pågående program och några knappar lyser och fast vi stänger av den så slutar den inte att gå förrän vi knäpper av strömtillförelsen till maskinen. Letar fram manualen och konstatera efter några kluriga minuter att det är översvämningslarmet som har gått. Stäng av och ring reperatör står det! De kan inte komma förrän den 4 februari........HJÄLP va trist!

Det var bara att tömma hela maskinen och skölja av allt, som tur var så hade programmet nästan gått klart. Men redan i dag vid frukosten upptäckte vi hur tråkigt det var att den inte fungerar. Jaja I-landsbekymmer.

Hoppas att ni får en skön helg! Själv ska vi ta det lugnt och mysa. Precis som på bilden som är tagen hemma hos ett par kompisar, ni har kanske sett den innan, men den symboliserar precis så som jag vill tillbrina denna helg!

Ps Bono tackar för alla gratulationer!

Bono 2 år

Publicerad 2009-01-28 21:37:09 i Hund

I dag fyller vår "lille" kille 2 år. Helt otroligt att tiden har gått så fort, tycker inte att det är någonting sen vi hämtade hem honom och han låg i mitt knä och sov i bilen hem.

I dag har han växt och är högrest och lång herre men saknar fortfarande lite muskler och har inte riktigt växt i sin päls. Han är inte lätt att få upp i vikt för han är aldrig stil och mat är inte hans största intresse. Han föredrar hellre en boll än prinskorv!

Bono är otroligt arbetsvillig och ska väl bara landa lite på sina tassar och hinna lyssna på vilket kommando han får istället för att gissa och utföra allt samtidigt!

Kenzo och Bono har firat med varsitt grisöra och vi har firat med hemgjorda dammsugare/trådrullar. De ser mer ut som trådrullar för de blev lite tjocka och korta.

Bilder: Susihus
Några misslyckade kladdkaksmuffins som gjordes om till fyllning i dessa smarriga små gröna kakor. Inte så snygga men ack så goda. Lite för mycket pyssel för min del, men det var kul att testa.

Ha en toppenhärlig dag.
Födelsedagskramar på er!

Fynd

Publicerad 2009-01-27 21:32:45 i Hem

Sj är inte den mest pålitliga man kan tänka sig. Förra veckan skulle mannen åka hem från Kalmar och då meddelade SJ att vänligen finn ett annat färdsätt att ta er hem.........! Idag var jag 55 minuter försenad hem, åh va det är trist.

Jaja jag har haft ett par trevliga dagar i Göteborg med mycket jobb. Har bott på Hotel G, gillar hotell som har tekokare och tidningar på rummet. Vet inte om de vet om min passion för på mitt rum hade jag Elle Intriör, Plaza Intriör, Residence och IForm, kvällen var räddad! Hann även med en sväng på Nordstan och gjorde följande fynd.


Bilder: Susihus
Jag som letade efter vita ljuslyktor, hade väl i och för sig tänkt mig mer lyktor men igår sprang jag på dessa på Indiska på Rea avdelningen där det var halva reapriset! Så för 129:- fick jag båda! Rätt bra fynd och det blev ett underbart sken när man tände dem. De blev så omtyckta när jag visade dem på kontoret idag att mina kollegor gick iväg och köpte lika dana. Fanns i en större storlek som jag var sugen på att köpa också men insåg att jag ska släpa hem det på tåget så jag gav mig där, den stora hade varit fin på altanen till sommaren men jag är supernöjd med dessa 2!

Kram på er

Söndagkväll

Publicerad 2009-01-25 18:15:42 i Mat & bak

Då är det söndagkväll igen och helgen har försvunnit i ett nafs. Idag har jag varit ute och tränat hund i stort sett hela dagen, promenerat, cyklat och kört sök! Vi hade en fig i ett älgtorn idag det var lite roligt att se hur de löste det. Bono vill gärna sniffa och se figuranten, men det blir lite svårt när de sitter så högt upp.

Har fått mina fina formar från Casual Living som jag beställde för några veckor sen...oj så fina men oj så stor gratängformen är. Får nog bjuda några på middag snart så jag får testa den.

Har letat efter Kusmi te ett tag och plötsligt finns det i en av våra butiker i stan. Jag dricker knappt något svart te längre men här var jag tvungen att slå till. Burkarna är ju så tokfina! Skulle gärna vilja ha en grön burk men de hade de inte hemma så det fick bli en brun med Spicy Chokladsmak. Föll mannen helt i smaken=)

Annars har jag letat efter någon fin lampa till vår skänk och jag skulle gärna vilja ha lite snygga ljuslyktor/lanternor, gärna i vitt är det någon som har något bra tips där.....Tacksam för tips! Jag har letat på flera hemsidor men mycket i mässing och färgat glas, nja inte riktigt det jag letar efter.

Måste bara tipsa er om det snabbaste och godaste snaxet, som min goa vän gör och snäll som hon är har hon delat med sig av det när vi var lite sugna på något gott och lite nyttigare snask!

Blanda ihop olika sorters nötter i en bunke, blanda ner en eller två äggvita/or beroende på mängd nötter, rör ner kanel, kardemumma, ingefära, chili alt cayennepeppar och lite råsocker och blanda ihop och sen upp på en plåt och rosta dem i ugnen. Mums va gott och enkelt!

Ha en toppengo start på den nya veckan! Jag far till Göteborg i 2 dagar.
Må bäst
KRAM

Ikea i all sin ära...

Publicerad 2009-01-22 09:52:54 i Pyssel

..men ibland kan man jag få spelet på dem. De är så duktiga på att ändra på någon liten detalj på sina produkter fast de heter fortfarande samma sak.

Vi köpte ett skåp för något år sen på IKEA för att förvara mannens stora hobby och passion, malt whiskey. Efter julgranen uttågande så började jag fundera om vi inte skulle ha ett skåp till flytta dem till en annan vägg där vi har en chiffonjé och ändra om lite.

Allt började det med att jag besökte en trevlig liten möbelbutik här i stan där det stod ett ljuvligt GAD skåp med kalkstensskiva, precis i den serien som vi har tv bänk och soffbord i, detta hade varit så rätt vid vårt matsalsbord. Allt utom priset 43000:-!!!!!!! Nej tack då kommer vi både till Åre, Gotland och Marocko för dem pengarna så då kom tanken på att köpa ett IKEA skåp till. Sagt och gjort, men för säkerhetsskull så har IKEA ändrat på att de numera har sockel i trä eller metallunderrede, vårt skåp har ekben! Nåja inte ska man behöva snubbla på en sån detalj, tänkte jag det går säkert att tillverka några ben...hade ändå en plan på att måla allt i vitt! Mannen var inte riktigt lika övertygad, men det inhandlades och nu har vi fixat i helgen. Tömt vårt gamla skåp, skruvat bort benen på det och tillverkat 4 nya som vi har satt i bakkant på båda skåpen och tagit de gamla ekbenen och satt i framkant, möbeltvättat och grundmålat och målat vitt. Sen skiljde naturligtvis tjockleken på under och överskivan så det diffade lite i höjd, jaja en extra möbeltass fixade det!

Under pågående behandling....

Bilder: Susihus
Nästan klart, jag tror att jag vill ha en list framtill för att slippa glipan där och sen ska mannen få äran att gjuta en betongskiva som ska ligga på! Sen lite piff och fiff, kanske någon lampa...skulle gärna vilja ha en Kartell Bourgie...ja vi får se vad det blir.

Hoppas att vi kan hänga om lite tavlor i helgen och få till lite fiff fast skivan inte är där. Går visst inte att gjuta när det är minusgrader har jag hört...hrmmpf

Må bäst kramar på er!

Historisk dag...

Publicerad 2009-01-20 19:28:32 i Allmänt

I dag är det en historisk dag, en färgad man svär president eden i USA. Tänk att Martin Luther King med " I have a dream" fick rätt, dock många år senare. Häftigt!

Så denna historiska dag passar jag på att anmäla mig till Tjejmilen. Den 30 augusti ska jag och min löparkompis skutta runt den fina Djurgårdsbanan. Ska ni hänga på?

Ska försöka att titta igenom deras träningsförslag och målet är att slå förra årets tid och ta mig runt någonstans runt 50 minuter. Jag behöver nog detta för att komma igång med löpningen igen. Har knappt slitit på mina nya löparskor som jag köpte efter förra årets Tjejmilen.

Ha en härlig dag!

Pysselmaja har varit i farten igen...

Publicerad 2009-01-15 22:02:54 i Pyssel

1000 tack för er glada tillrop efter min katastrofdag igår. I dag har jag inte ens tänkt på det utan det kommer säkert att lösa sig på något sätt.

När jag var i värsta pysslatagen här i trettonhelgen mellan jobb och hundträning så virkade jag ett par grytunderlägg. Vi har i dagsläget ett par så fula. Finns naturligtvis en story runt dem också. Jag hade hittat jättefina i korslagda ekstavar i någon fin butik och tyckte att det där skulle väl min svärfar kunna fixa till. Dock har vi inte riktigt samma känsla för saker och ting så jag fick ett par i furu och inte så fixade och nu håller de dessutom på att trilla i sär hela tiden. Nåja i vår mysiga garnbutik i stan Stickspår så har de gjort jättefina sittunderlägg till stolar, ja ni vet till typ sjuan och myran stolar. Kanske skulle försöka ge mig på några mindre och förkasta mina nuvarande grytunderlägg till kakelugnsmat!

Förhörde mig hur de hade gjort och det var bara att virka i ullgarn och sen tova i tvättmaskinen. Lätt ju enkelt tänkte jag så jag köpte lite garn och en supersnygg virknål i trä. Hem och började, för hur svårt kunde det vara, ingen beskrivning....hrmm efter ett tag så fick jag ge upp, det var ju ett tag sen jag virkade (20 år sen kanske huuu). Letade lite på nätet, TACK & LOV för denna källa, där fanns det bloggare så klart som glatt beskriver och visar med bild hur de hade gjort. Hejja alla bloggare som glatt delar med sig av kunskap och inspiration! Hejja er=) Så då kunde jag ju raskt fortsätta att lyssna på min talbok och virka klart. Innan tvätt såg det ut så här:

Inte mycket för världen men efter en liten såpatvätt så hände det något:


Bilder: Susihus
Var tvungen att sy på lite dekoration, fast jag vet att grytan kommer att stå lite snett...men det får det vara värt!
Är lite sugen på att kanske virka lite större liknande till våra köksstolar men vi får se.
Nu står väl mina pysselframfarter er upp i halsen, lovar jag ska skona er ett tag nu. Pysselmaja ska träna hund och påbörja ett nytt projekt i vardagsrummet i helgen Hihi=)
Skaffa er en toppen go fredag och helg!

Nätshopping

Publicerad 2009-01-14 20:22:24 i Inspiration

Vilken härlig uppfinning det är att kunna handla på nätet. Att jag köper hudvårdsprodukter på nätet (Strawberry) har jag ju berättat om tidigare. Tycker att dem är super men nog slog de nog rekord. Beställde i julhelgen då det började tryta i tuberna och 1 vecka senare har jag ett paket att hämta och det är ändå skickat från Hong Kong.

Sen fick jag tips av Emelie som har den trevliga bloggen designtjejen om Casual Livings fina saker, så där tittade jag in för några dagar sen och bara kände att jag var tvungen att beställa hem lite saker. Denna klickades hem
Gratängform, stor rund
Stor gratängform rund i färgen bomull. Denna kunde jag inte heller leva utan insåg jag plötsligt!!
Bakform i keramik
Bakform fast då i färgen bomull. Ska bli spännande och se när de dyker upp! Hade en känsla att mannen skulle säga att det var lite onödiga inköp, men då säger han "Klart att du ska ha bra baksaker du som bakar så mycket" Hihi tror nog att han tittade på sin fusklapp där=) Fast visst blir det roligare att baka och laga med fina formar?

Annars har jag haft en sån dag i dag på jobbet så det inte ens går att skriva i ord vad jag tycker! Bläääääää
Insåg att jag har glömt en lite surcharge på 15% som hotellet har skrivit längst ner på kontraktet. Alltså har jag missat att höja priset med 15% på alla hotellrum och nätter tjll kunden och jag har väl så där en 280 hotellnätter bokade. Grrrrrrrrrrrr
Nåja jag ska försöka att trolla in det i valutatillägg då vår krona inte är så mycket värd men oj va sur jag har varit på mig själv för att göra en sån miss.

Men nu har jag fått lite Ben & Jerry glass och tulpaner av mannen i mitt liv som plåster på såren efter en dag som också tar slut!

Kram på er!

Nystickat igen...

Publicerad 2009-01-13 21:12:41 i Pyssel

Har varit på årets första träning idag. Oj så skönt! Det var helt fullt i lokalen, så roligt för det är alltid mycket mer på årets första träningstillfällen då det känns som alla har gett nyårslöften!

Har du gett några nyårslöften?
Jag har sagt att jag måste träna mer lydnadsträning med hundarna så vi kan börja tävla! Vi får väl se...

Nu när jag har fått upp snitsen på att sticka kuddar,men känner att jag kan ju inte sticka hur många som helst och kanske dessutom skulle ge mig på en lite större utmaning. Hittade en beskrivning på en sjal på nätet, vad gjorde man innan nätet...? Det var lite tufft att läsa mönsterbeskrivning, och så var man tvungen att räkna varv hela tiden för ökning och avmaskning men det gick. Puh!

Resultatet:

Vill ni sticka denna hittar ni beskrivningen här Garnstudio

Undra vad jag ska sticka nu, det är så skönt att lyssna på talbok och sticka samtidigt. Hihi
Har nu gjort min Koziolväska till en handarbeteskorg.

Bilder: Susihus
Nu blir det soffan och en Crunchäppelmuffins från Leilas Pice of Cake bok, de är helt oemåtståndliga! Får nog göra en ny sats snart...

Känner redan nu att träningsvärken kommer smygande den lär blomma ut imorgon vid lunch, fast det är lite ontskönt att få träningsvärk!

Ha en go dag!
KRAM

Blomfynd

Publicerad 2009-01-12 21:20:03 i Hem

Så var det måndag igen och dax att ta sig till jobbet och nu i hel vecka! Undra hur det ska gå, nu när man har lärt sig att jobba kortveckor. Nåja det rullar nog på. Vi beslutade idag att jag nog ändå far till Kina i februari, fast jag har lite få gäster där. Det för att förreka åt den lilla grupp som ska dit. Hoppas med lite shopping också, hihi=)

Vi fick ett reklamblad från K Rauta tillsammans med morgontidningen häromdagen, då vi har ingen reklam på postlådan så tittar man ju till när det dyker upp en liten extra tidning...och se där de sålde Orkidéer för 89:-. Lika väl som att köpa snittblommor så kan jag ju lyxa till det med lite orkidéer tänkte jag. Jag har ingen hand med blommande krukväxter, vet att de ska vara lätta men efter att de har blommat över har jag svårt att få nya blommor. Nåja för detta trevliga pris så klippte jag till på 2 st. En till den fina vas vi fick fylld med nötter när vi hade julfest.

Och en till min gröna LOB vas som har fått komma fram igen efter sitt juluppehåll.

Visste inte ens att K Rauta hade växter!
Nu känns det lite vårigare hemma och visst är det lite ljusare på eftermiddagarna...eller är det bara som jag vill tro!?

Hittade även lite roliga pärlband på Village som jag snodde runt mannens betongljusstakar. Nu ser man inte att det är lite ojämnheter runt det ena ljuset.

Ni är för söta som lämnar små avtryck här det värmer så gott, så stort TACK till er!

Må gott! Imorgon bär det av till träningslokalen igen...
KRAM

Kuddbeskrivning

Publicerad 2009-01-11 21:51:32 i Pyssel

Söndagkväll och vi sitter i sofforna framför kakelugnen och är tacksamma över att det har varit några ynka minusgrader idag. Efter gårdagens mildväder och fortfarande hundpassare åt 2 Bearded collie så kan vi konstatera att minusgrader är att föredra. Brrr va smutsiga de blir med sin päls och vad de drar med sig in saker...

Vi har varit ute och power walkat i motionsspåret innan frukost både igår och idag, oj va det är gott att äta frukost sen. Bono och jag har även varit och tränat sök. Det är så roligt och häftigt att få se framgångar och bakslag...och klura över lösningar för vi har ju alla 4 som tränar olika behov och problem att lösa.

Har i helgen tillverkat Kalikådrakar, dock saknar jag fyllning till den ena så det får införskaffas imorgon. Vi har några små söta tjejer som fyller år här i början av året och tänkte att de kunde vara roligt att ge dem en liten söt drake.

Syns knappt att den har fått ögon, när den är svartprickig...hihi

Ni som är sugna på att sticka kuddarna som jag har visat på bild tidigare, gör helt rätt! Det är superenkelt och går hur snabbt som helst.

Dessa 2 är stickade för 40*40 kuddar. Garnet heter Eskimo och man stickar med stickor 20.
För kudde 40 lägg upp 20 maskor, för kudde 50*50 lägg upp 25 maskor och för kudde 65*65 lägg upp 30 maskor. Sen stickar man rätstickning i så många varv som man tycker att det ser ut att räcka för sin kudde. För 40/50 kuddarna runt 32/34 varv. För 65 kudden närmare 40 varv. Maska av och sticka en lika dan till. Sy ihop delarna och sen är det klart!
Med dessa stora "Harry Potter" stickor går det i ett nafs att sticka en kudde. Garnet Eskimo är 100% ull och ligger på 50g nystan. Det går åt 4 nystan till lilla kudden, 6 till mellan kudden och 8 till stora. Lycka till!

Köpte lite fräscha och våriga tulpaner häromdagen, de får avsluta detta inslag.


Bilder: Susihus
Ha en härlig söndag kväll och go start på den nya veckan.
KRAM

Utmanad

Publicerad 2009-01-09 10:20:53 i Hem

Konstigt väder, i onsdagskväll hade vi -13 och rätt mycket snö, i går morse hade vi -3 och snöfall och nu är det +4 och all snö är borta! Föredrar nog hellre snö och kallt än detta trista. Jag tog en ledig dag i dag, för jag inte fick vara så ledig i måndags och tisdags. Jag som hade tänkt ta en långpromenad på sjön men det hoppar jag nog nu.

Jag har blivit utmanad av Södralycke och visa vilket 2008 projekt som jag är mest nöjd med. Lite kul för jag fick titta tillbaka och fundera lite. Här kommer de nominerade bidragen:


Att vi fick klart vårt badrum är ju helt underbart, men det känns inte rättvist att det ska vinna för det var inte vi som gjorde jobbet!

Att vi gjorde i ordning en del av trädgården med lite mera sten, känns också skönt men det är nog mest mannens projekt, även om jag har ritat och kommit med tips så får det nog gå under hans projekt. Så hade han valt så hade detta varit nummer 1, fast nu var det ett av mina projekt...


Blompedistalen som jag gjorde om till ljusstake är jag väldigt nöjd med men vinnare nääää

Målade om sovrummet och vi gjorde en ny sänggavel som vi är extremt nöjda med men ändå är nog förra årets stora vinnare:



Bilder: Susihus
Att jag målade om matsalsbordet i högblankt vitt! Vilket slit, blod svett och tårar då vi kämpade med att få en snygg yta och fick byta från vattenbaserat till oljebaserad färg. Kanske kan stolöverdragen platsa in under 2009 års projekt för dem har hag fortfarande inte tagit tag i fast tyget ligger och tittar hånfullt på mig!

Någon som känner sig manad att hänga på utmaningen? Vore kul att få se just ditt bästa projekt! Det var roligt att få bläddra tillbaka och se att faktiskt har man ju gjort en del.

Har fått många kommentarer om stickbeskrivningen på kuddarna, den kommer här inom kort men nu måste jag ta en sväng med hundarna.

Ha en toppengo helg!
KRAM

Städat ut julen och bakat

Publicerad 2009-01-06 21:02:12 i Mat & bak

I dag efter promenad och frukost så städade vi ut julen, vår fina gran som inte barrat något åkte oxå. Lite mörkt utan men det är lika bra att ta allt när man ändå har tagit fram lådorna från förrådet. Efter att ha storstädat hela huset så var vi ute och gick med alla hundarna. Det har varit mildare idag men grått och rackans blåsigt, föredrar nog hellre lite kallare och klart väder än detta, men det är inte mycket att göra!

I kväll fick jag ett ryck och med lite inspirations från Leilas "A pice of cake" så bakade jag både bröd och muffins. Jag gjorde ett filmjölksbröd på bikarbonat med lite olika gryn, kryddor, mjöl, russin, apriokoser, linfrö, solrosfrö och knäckte några nötter och slängde ner det i degen som jag bara rörde om och klickade ut i 2 brödformar som jag denna gång klädde in i bakplåtspapper (för man kan få spränga bort resterna sen)

När jag ändå var igång så gjorde jag Äppelmuffins med crunch också. Vanling muffinssmet som förgylldes med äppelbitar och kanel. Sen gjorde jag om crunchen lite från Leilas, kan ju inte följa ett recept helt....mer som inspiration för mig! Jag tog lite smör, havregryn, lite socker, solrosfrö och lite mjöl och mixade ihop det och la ovanpå muffinssmeten.

Bild: Susihus
Så nu har vi njutit nybakat och te i soffan, samtidigt som vi har lyssnat på Dusty Springfields sköna Gold skiva.
I morgon bär det av till jobbet igen....huuu vill vara ledig lite till! Fast som min man sa du har ju jobbat både idag och igår, så det kan väl inte vara så farligt! Dock är det skillnad att jobba hemifrån, nåja det går nog bra bara man jag kommer upp imorgonbitti. Tar nog med mig lite smaskiga muffins till jobbet och bjuder på, så vi inte behöver äta upp alla själva!!!

Sköt om er
Kram

Gott nytt år på er alla

Publicerad 2009-01-05 16:54:38 i Allmänt

Jag tog visst lite julledigt från bloggen. Idag vaknade jag dock till liv igen genom att det ringde och jag fick jobba lite, tur att man kan jobba hemifrån. Då när datorn åkte upp så fick jag lite lust till att blogga igen...

Vi har haft en underbart skön och lugn jul. Här snöade det så fint på julafton, härligt. Det har ju inte hänt på flera år att vi har haft snö under julen. Vi var ute och grillade på lunchen och gick långpromenader. Är det något vi har gjort denna julledighet är promenerat, läst och ätit gott.

Jag fick en Ipod Nano av min man i julklapp, en grön med inskriptionen My brown eyed girl på den och fulltankad med musik och ljudböcker. Så mitt stora nöje har varit att sticka och lyssna på talbok samtidigt. Helt ultimat att få två saker på en gång!


Köpte även en Wake up lampa till oss i julklapp, vi har varit dödströtta på morgonen och nu tänkte jag att med hjälp av lite belysning och trevligt fågelkvitter kanske kan hjälpa oss upp på morgonen. Det är superskönt att vakna till lite ljus och kvittrande fåglar. Får väl se om jag säger det när det är dags att ta sig till jobbet på onsdag morgon.


Har glömt att visa julgransmattan som jag gjorde innan jul, tröttnade på att inte hitta någon vit, alla var röda. Hittade ett vitt linnétyg som var vaxbehandlat och är vattenresistent. Perfekt och så slapp man att sy det var bara att klippa till en rund matta och sen klart. Blev inte så mycket av mattan då jag blev påhoppad av fyrbenta vänner som tyckte att det var roligt att jag dök ner på golvet.

Vi passar grannarnas 2 Bearded tjejer så här är det fullt hus. Idag när jag vaknade var det -15 grader. Brrrr tur att man kunde vänta till solen hade kommit upp innan man behövde gå ut. Helt ljuvligt, snön knarar under fötterna och solen glittrar i snön, det ser ut som 1000 tals snödimanter.


De tittar/vaktar på olika håll....de håller full koll på de förbipasserade skridskoåkarna som far förbi neranför på kanalen.

Försökte mig på att få till en gruppbild hihi det var inte lätt=)
Innan jag fick rätt ljus och skärpa så hade en av dem försvunnit.

Hoppas att ni har haft en underbar skön jul och nyårshelg. Nyår firade vi i Uppsala hos ett par goda vänner, mmm så mycket god mat och dryck vi fick där. Tur att man har hund så vi kommer ut på långa sköna promenader mellan måltiderna. På vägen hem stannade vi på Saltå Kvarn i Järna och träffade ett par andra goda vänner som också var på väg hem till Småland igen efter nyårsfirande i Stockholm. Kan varmt rekommendera detta stopp utmed E4:an, deras Kardemummabullar gick inte av för hackor.

Ha nu en underbart skön trettonhelg, vi ska dansa ut julen imorgon tänkte vi. Dansa och dansa...nåja!?
KRAM

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela