Susihus

Här målas det...

Publicerad 2014-03-23 21:34:13 i Hem

Hej söndagkväll! 
 
Det har varit en galen vecka med Norrköping, Jönköping och Linköping. När jag kom hem från 2 dagars konferens i Linköping i fredagskväll hade min älskade man börjat att provmåla en vägg i vardagsrummet med en fin mullvadsfärg som vi har sneglat på ett tag. Så i helgen har vi målat, målat och målat. För säkerhetsskull så har vi även målat alla våra lister, så det har varit uppställt överallt. Till detta 2 spralliga valpar som gärna springer omkring och undersöker allt!
 
Fast det får det vara värt för oj va nöjda vi blir. Jag som funderade på att måla våra beiga väggar vita, gjorde ju en helomvändning för ett tag sen och är så nöjd att vi skippade ljust och fräscht! 
Sobert, lugnt och alla våra vita möbler, dörrar kommer fram så mycket mer. 
 
 
Bild: Susihus
 
Ett litet smakprov, då inte allt är klart än!
Ovanligt för att vara oss så har vi inte målat dygnet runt, utan hunnit med lite andra saker, så soffhörnet på vardagsrummet tar vi nog nästa helg. Märkligt att vi känner oss komforttabla med det men det gör vi verkligen (vi som brukar vilja ha allt klart omdelbart)! 
 
Ha en skön start på den nya veckan!

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2014-03-24 09:16:22

Det är ju så roligt att göra om. Jätte fint och fräscht blir det och nytänkande ger mig så mycket energi. Har nästa, snarlik för i hallen uppe. Jag vill dock måla ljusare där men nu när jag ser hur snyggt ditt blev, kanske jag ska lugnan mig kit och intala mig om att det ännu är inne? Om man bortser från alla skavanker, ja!
I sommar kanske jag tar tag i penseln....haha.
/P

Postat av: Hemlängtan

Publicerad 2014-03-27 15:35:36

Ser ut att vara en riktigt fin färg! Som du skriver som kommer alla vita detaljer fram så fint. Blir själv sugen på att måla om lite här hemma...

Hoppas att allt är fint med dig!

Postat av: Camilla

Publicerad 2014-03-27 20:03:04

Den var riktigt, riktigt varm och fin! Vi har en ljusare grå i hallen sedan några år, men den är mycket kallare.
Kram till dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela