Susihus

Vilken höstdag

Publicerad 2007-08-29 21:05:26 i Trädgård

Oj frost på gräsmattan idag när man steg upp...Jaha då var hösten här med hög, skön och klar luft. Ljuvligt jag gillar denna årstid, eller rättare sagt jag tycker att alla årstider har sin charm. Nåja kanske inte en gråtrist-blåsig-regnig februaridag! Men när det är sånt här härligt väder med strålande solsken och man kan vara ute i skog och mark, eller ta en kopp kaffe utmed husväggen då är det härligt. Mer och länge av denna typ av höst.

Då jag har semester denna veckan så passar jag på och njuter lite extra. På morgonen var jag på massage och i kväll var det dax för Kenzo att få hundmassage. 9 år och han mår som en prins sa massören. Härligt då kan vi nog ta en lite längre löpartur imorgon, mellan städ och matlagning!

Ha en skön onsdagskväll

image13

Kommentarer

Postat av: Erika

Publicerad 2007-08-30 07:47:45

Ja, det är härligt med den höga friska luften också. Även om sommaren är ljuvlig.
Inte så dumt med massage, blir lite avundsjuk faktiskt!;) Ha en fin dag!

Postat av: Sveinagnes

Publicerad 2008-10-08 13:35:15

Greetings. This site is so full of information

Postat av: Cornelia

Publicerad 2009-02-27 16:31:52

Va kul att du hittade in till mig :-D Jag kika tillbax! Ni har ju en jättefin trädgård, massa fina o roliga detaljer!

Jag diggar det gamla symaskinsbordet, har varit lite sugen på ett själv o kollat in några på loppisar. Får nog ta o kolla om jag hittar nåt på loppisen på sön, kan nog bli ett inköp då. De e så jädrans tunga bara ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela