Susihus

Vet ni vad GOG skor är?

Publicerad 2008-09-04 21:42:03 i Hem

Då är snart första veckan i september avklarad, jag förstår inte vad veckorna tar vägen. Känner lite stress och panik över jobbet då det börjar närma sig med stormsteg och än har jag inte allt klart. Försöker att inte tänka på det när jag inte är på jobbet men det är svårast. Jaja idag har jag varit och klippt mig, åh så skönt att bli av med denna hårmatta...hihi=)

Sen var vi i vår mysiga blomsterbutik som har flyttat, tyvärr lite längre bort från mitt jobb och ligger nu mer i stan. Men oj så vacker butik Söders Blommor har skaffat sig mitt i stan. Köpte 2 par nya krukor till vårt sovrumsfönster. Jag hade tänkt mig några runda, smäckra och högblanka, men det blev de här:


Lite klumpiga, matta och med mönster...ja det blir inte alltid som man har tänkt sig. Ska ta tag och plantera i dem i helgen. Hoppas att det blir fint väder. Köpte även en annan sak men den får ni se imorgon.

Efter helgen millopp så har jag känt att mina löparskor har gjort sitt. Det brukar ta ett år sen känner jag i ryggen att det är dax att byta skor, och jag har riktigt ont sen tjejmilen så idag blev det att styra in stegen till Stadium och inhandla ett par nya. Efter lite velande och sneglande på ett par helt nya löparskor i Goretex som var svarta. Äntligen ett par tjejlöparskor som inte är vita och ljusrosa eller blå, (har alltid undrat varför man gör löparskor vita, de är ju inte vita efter första rundan). Så blev det ett par vanliga löparskor och inte goretex, trodde att de skulle bli för varma.

Bilder: Susihus
Nu blir det löpning i helgen! Vad är då GOG skor? Jo det berättade expediten att det är avlagda skor som blir Grogg-och-grill skor! Haha mina gamla löparskor blir mina walkingskor, men visst har man skor som bara ramlas ut med i trädgården - GOG skor!

Har ni nårga GOG?
Må gott och ha det bäst
KRAM

Kommentarer

Postat av: C a m i l l a

Publicerad 2008-09-05 07:08:39

Vilka söta blomkrukor!!! Måste skaffa nya till vardagsrummet jag också, nu då vi målat i helgen.

Och superkul med nya joggingskor också, då är det bara att sätta igång då. :)

Kram och trevlig helg!

Postat av: Petra

Publicerad 2008-09-05 07:44:05

Haha jag skulle behöva nya träningsskor, måste nog hitta ett par ganska snart :) Ha en skön fredag

Postat av: Lissen

Publicerad 2008-09-05 09:43:41

Jajjamensan,med GOG skor behöver man inte tänka var man kliver,L!

söta krukor!!!!

Trevlig helg!

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2008-09-05 11:33:05

Krukorna var fina, spännande att se vad du shoppat mer. Har aldrig hört talas om GOG skor, tror inte de finns här i ödemarken ;0)



~Livet i byn

Postat av: Jessica

Publicerad 2008-09-05 14:42:40

åH rea på PEAK! Där kan jag handla ihjäl mej på tror jag..hihi

Vad skönt med nya skor! GOG skor är nog inte min grej..hihihi. Jag ska ockås klippa av mej min man!

Men jag har inte fått tid fören näst nästa vecka..bläää..klipper mej snart själv..haha

Trevlig helg!

kRAAM

Postat av: Maria

Publicerad 2008-09-05 18:45:26

Nja, jag har fuula hoppin, du vet det måste gå snabbt när man ska ut o hänga tvätt eller så....Skönt med nya skor, speciellt om du känner av när de börjar bli gamla.

Nu var det ett tag sen jag var i stan o knallade runt.

Här blev fredagsmiddagen/kvällen lite tradig då C jobbade o inte kom hem till maten o sen när han väl kom hem så skulle han iväg igen o hämta en dator som skulle fixas....urk, trist när just fredagen blir sån (jag tycker ju att den är lite helig annars)...men men, ha en go helg, kramar

Postat av: jenny

Publicerad 2008-09-05 19:26:06

jaha så det är GOG skor jag har härhemma...för inte är det då varken spring eller gå skor ;-)



Vad fina krukorna var, härligt mönster på dom.

Trevlig helg/jenny

Postat av: Designtjejen

Publicerad 2008-09-06 09:29:12

Det kan vara svårt att släppa jobbet. Igår när jag skulle sova så stormade allt jobb i huvudet.. puhh det var ju fredag!! Bläää.. så vaknade jag jätte tidigt idag.. och tänkte jobb... det är då man verkligen behöver helg..

Kramis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela