Susihus

God fortsättning

Publicerad 2010-12-28 10:17:31 i Hem

Hoppas att du har haft en toppenskön julhelg med mycket god mat, dryck, härligt umgänge och lite snöbus!
Vi har haft en helt underbar julhelg. Då bordet var dukat och maten förbered inför julaftonskväll så tog vi en tur i skidspåret vid 13 tiden på julafton. Kan säga att det inte var direkt fullt i spåret vid den tiden =)



Här kan ni se vad vi hade till middag på julafton







När jag var på Granit för någon vecka sen så slog jag till på deras söta små stjärnor...alla har dock trott att jag har gjort dem själv!? Vilket alltså inte är fallet.

I år då vi inte hade någon julgran så la vi i allafall ut julgransmattan under trappen och staplade upp våra julklappar där.


Bilder: Susihus

Tänk att jag hade varit snäll i år oxå för tomten kom med många fina julklappar. Återkommer med lite bilder på det inom kort.

Annars har julhelgen bestått av hundträning, sköna promenader, lite god fika med kusinvitamin och mycket mys. På annandagen hade vi våra goa vänner på besök, det blev mat, dryck och den obligatoriska musiktävlingen. Fast i år hade de fått skicka in sina favoriter på följande låtval:
Bästa låt
Bästa jullåt
Bästa schlager
Bästa träningslåt
Vilken låt skulle du vilja spelas på ditt bröllop om du gifter dig idag
Vilken låt vill du ha på din begravning
Vilken låt gör dig glad.

Vilka är dina favoriter?

Det var riktigt roligt att få in deras låtlistor och vilket härligt samtalsämne under middagen! Tror dock inte att vi har några bekymmer att hitta samtalsämne med dessa goda vänner hihi

Ha nu en härlig vinterdag.
Kram 

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-12-28 11:11:13

Vilken fin dukning:)



Ha en fin dag!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2010-12-28 12:02:09

Hur gick det med klänningen? Kom Tomten med den?

/P

Postat av: Nettan

Publicerad 2010-12-28 12:16:27

Hej och stooort tack för senast! Supergott och mysigt och trevlig som alltid... Det gick fint att köra hem...sa Packe alltså;-) Jag sov så sött, så sött. Ska snart åka till jobbet...seeegt...varför tog jag inte ledigt i mellandagarna. Vill du vara snäll och påminna mig nästa år att jag ska göra det!:-) Kram och n en gång- tackför en supertrevlig kväll!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-12-28 16:49:08

Fint!!

God fortsättning och gott nytt år!

KRAM

Postat av: Dessi

Publicerad 2010-12-28 19:53:52

Åh, men vilket fint dukat bord, och menyn ser verkligen läcker ut! Det hade jag gärna ätit på julafton istället för klassiska julbordet. Du får gärna dela med dig utav recepten om du vill!



Kram och god fortsättning!

Postat av: Anna

Publicerad 2010-12-28 22:39:14

Hej i stugan,

Vilken vacker dukning du gjort, helt i min smak. Menyn lät super gott och jag måste nog testa citrus sallad i min egen tanke för det lät super gott, kanske något till nyår. Så skönt att slippa julmaten för det är verkligen ingen höjdare..



Got nytt på er

Kram Anna

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-12-29 23:09:45

Vilket fantastiskt fint dukat bord! :) Du är så himla duktig på att dekorera. :)

De där små stjärnorna stod jag och höll i själv i november, men köpte dem inte. De var ursöta - speciellt de med tidningsmönster.

Kram kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela