Susihus

Kidnappad

Publicerad 2010-02-12 08:38:52 i Hund

Äntligen fredag, oh så skönt! Ska bli härligt med helg, goda vänner kommer på besök, och jag ska hinna med lite sökträning och även några turer på skidor.

Vi kommer att bara ha en hund i helgen. För när jag pratade med min lillebror häromdagen sa han att jag har vägarna förbi på fredag och jag tänkte kidnappa en hund av er!!! Mamma ska åka upp och besöka honom och då hade en lagt ut en plan på att hon skulle ta minst en hund med sig. Så vi har packat en liten övernattningsväska till Kenzo och han är nu inställd på att åka på utflykt i helgen. Undra vad Bono ska säga om att vara själv utan sin vapendragare. Fast de kan behöva vara själva och vara ifrån varandra ibland.

Bild: Susihus

Kenzo kommer nog inte att se kidnappningen som ett störe drama, utan som en kul utflykt och jag tror att han kommer att vara kung för en helg!

Önskar er en härlig fredag och en toppen helg
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela