Susihus

Altanfix

Publicerad 2010-07-23 10:35:10 i Trädgård

Tystnad råder hemma hos oss, efter åskan förra veckan så har vi inget internet, telefon eller tv! Telia har lite bekymmer och säger att de ska fixa det men när ja det vet de tydligen inte. Konstigt när man inte har internet då blir man så bloggsugen...Jaja nu har jag tagit mig till jobbet och jobbat undan lite på min semester och passar på att blogga lite innan jag ska cykla hem.

Vi håller på att fixa till ett litet tak till en del av vår altan. Inget inbyggt utan bara ett litet tak som kan skydda både för sol och regn.

Här har stommen kommit på plats...smälter bra in med huset!


Bilder: Susihus (något mörka då det var kväll när de togs)

Mannen snickrar och jag målar, huuu så många sidor dessa små läkt har. Jag har grundmålat dem, och sen målat 2 gånger med ordinarie färg. Tack och lov för sommarpratarna som jag kan lyssna på. Det har blivit både skratt och tårar under målarpassen. Vilken underbar idé att ha sommarpratare, några är väldigt bra, goda talare, har något att säga och några är mindre bra och har inget att säga utan bara spelar musik...Men som sagt kul att få en inblick i någon annans liv och målandet går väldans mycket lättare. Men nu har jag färg på både mig och läkten och har lite ont i armen. Nu ska jag ge mig ut och se om jag kan hitta en nästan osynlig skiva som ska ligga ovanför och bli lite tak.

Må gott i sommarvärmen
Kram

 

 

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2010-07-23 11:10:51

Va fint det blir. Vi har mycket som skulle behövas göras här hemma men det är ingen som har tid. Vi skjuter det på framtiden som vanligt.

/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-07-23 22:22:14

Det kommer att bli superfint det där. :) Det är kanske bra att ni varit utan dator ett tag, då får man mycket annat gjort i stället.

Kram kram

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2010-07-24 21:58:27

Gryt snyggt! Passar superfint ihop med huset :) Ska bli kul o se när det e helt klart.

Jag vet hur det känns, jag e oxå "målaren" här hemma, kändes som det va en miljon läkt o måla när vi gjorde om vårt staket. Men det e väl värt mödan när det e klart!

Postat av: ulrika

Publicerad 2010-07-25 23:35:02

Vi gjorde vårt tak förra året, efter att i 19 år tjatat om att vi borde ha ett ;o) Vi har rätt nära till berg på baksidan så vårt tak sitter fast i huset och i berget. Mycket praktiskt med bara tak. Ni kommer att få mycket nytta av det, det är jag säker på.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela