Susihus

Semesterdag 31

Publicerad 2011-08-14 22:05:53 i Inspiration

Söndag 14 augusti

Bono och jag tog en härlig morgonpromenad i Jönköping, dock var det lite duggregn i luften men fortfarande varmt och skönt. Efter en god frukost tackade vi våra goda vänner för en fantastisk rolig helg. Det har varit ett sant nöje att få hjälpa dem med deras trädgård. Vilken kul helg vi har haft och vi har inte funderat på en endaste gång att semestern börjar närma sig sitt slut... En endaste dag kvar sen är det tillbaka till jobbet igen. Hade gärna kunnat vara ledig lika länge till.

På vägen hem från Jönköping stannade vi på ett självplock av solrosor och njöt av den härliga prakten. Det blev några blommor att fylla köket med. Lite härlig sommarkänsla att ha i köket!


Bild: Susihus

Idag fyller min blogg 4 år! Helt otroligt, 4 år av nya bekantskaper och härlig inspiration! Fantastisk rolig tid och det ger så otroligt mycket.

Träning: Morgonpromenad, 4 km powerwalk
Väder: Grått på morgonen, sen solsken och varmt 24

Kommentarer

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2011-08-15 10:45:10

Grattis till både dig och bloggen :D

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-08-17 09:31:51

Grattis till era 4 år! :) Jag tror att jag bloggat 3,5 eller 4,5 år nu... så våra är ungefär jämngamla.

Jag trivs så bra här och hoppas på minst 4 ytterligare år!

Kram!

Postat av: Designtjejen/Emmelie

Publicerad 2011-08-17 21:24:14

Grattis till bloggen!!!

Hoppas att det har gått bra att börja jobba igen. Min första vecka den här veckan och oj så trött jag har varit.. :-( Kram kram

Postat av: Madame C

Publicerad 2011-08-18 10:30:05

Hej! Stort grattis till fyraårsdagen! Wow, att ha bloggat sååå länge.



Vad kul om ni har vägarna förbi Cesars trädgård på söndag. Ni är hjärtans välkomna:) I trädgården råder ett visst förfall pga av allt regn, men det finns en hel del att se i alla fall:)



Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela