Susihus

Semesterdag 1

Publicerad 2011-07-15 15:07:20 i Filmtips

Min mycket goda vän N som ni kan läsa mer om här, har haft en härlig semesterdagbok på hennes blogg. Mycket trevligt att få hänga med och ta del av deras semester så jag funderar på att göra en copy paste på det. Vi får väl se om jag är lika duktig. Jag brukar ibland vilja undvika datorn för det är så betingat med jobb.

Jag tjuvstartade min semester i torsdags och oj då värre väder än så går väl knappt att ha på sin semester. Det ösregnade från tidig morgon till sen kväll. Nåja nu kan det ju bara bli bättre =)

Började dagen med träning på brukshundsklubben innan det blev en runda på stan. Jag som hade sett fram emot att gå på stan, men det blev inte så mycket strosande i ihållande regn. Skulle köpa mig ett knäskydd som jag kan ha när jag springer. Mitt urhoppande knä har inte mått så bra efter mina träningstillfällen, så jag har surat lite. Hittade dock inget som kändes bra men jag hittade en Peak- och en Odd Molly tröja på rea, så jag var inte helt besviken.

Firade i min semester med att gå på den sista delen av Harry Potter, och i 3D.


Filmen var väldigt bra med högt tempo, även om jag saknade lite av de charmiga replikerna från boken. Men det känns lite vemodigt att nu är det över. Vet att jag tyckte det när jag hade lyssnat på böckerna på engelska att trist att få lämna denna trolldomsvärld.

Kan ändå förundras att jag har fastnat så för Harry Potter, jag som inte gillar fantasy och overkliga saker igentligen. Något visst är det ändå och en så'n fantastisk värld att få kliva in i.

Lyssna gärna på dem på engelska med Stephen Fry som uppläsare, helt ljuvlig föreställning! Kan förkorta och skoja till den mest långtråkigaste bilresan.

Ha en härlig dag!

Väder: Konstant regnande (lever dock på att efter regn kommer solsken)
Träning: Hundträning och raskpromenad i kuperad terräng (4 km)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela