Susihus

Semesterdag 2

Publicerad 2011-07-15 15:38:23 i Mat & bak

Fredag 15 juli

Sov gott och länge idag, jösses va skönt. Känner att min kropp behöver det, det har varit på tok för lite sömn länge och för mycket jobb. Helt klart behöver jag semester nu. Idag har det varit lite bättre väder än i går dock lite väl gråa moln och kvicksilvret kunde gått ramlat upp lite till för att vara i min smak.

En perfekt dag för att baka kardemummabullar helt enkelt. Jag var inte van att baka med jäst. Bakar ju nästan bara med surdeg numera. Dock inte när det gäller bullar, oj va det jäste snabbt, hade tänkt ta en löpartur mellan jäsningarna men det hann jag inte. Det fick bli efter de hade kommit ut ur ugnen.


Bild: Susihus

Sprang i vårt kraftigt kuperade motionsspår, för att testa knät och löparsteget. Det gick mycket bättre idag dock blev det bara 5 km men ändå. Satte på mig mitt Back on track knäskydd när jag kom hem, hoppas att det kan hjälpa så jag slipper ha ont. Visst enkelt kan man säga spring inte då, men jag vill kunna springa igen och kunna njuta av det. Kanske lite väl envis ibland ja jag vet ;)

Det smakade ruggit gott efter löparturen med lunch och sen nybakade bullar! Tjohoo jag tror att jag kan vänja mig vid detta semesterlivet snabbt!

Nu tror jag att jag ska förbereda en go drink till mannen som snart kommer hem från sista jobbdagen innan semester!
Ha en härlig fredag!
Kram

Väder: Mulet och någon lättare skur, måste det blåsa så? 16 grader brrr
Träning: Löpning 5 km, promenad och hundträning

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-07-16 20:01:16

Men så kul! Ska du blogga varje dag under semestern? Rolig avslutning med väder och motion också. Me like! :)

Harry Potter har jag aldrig sett. Har nog försökt med någon film tidigare, men lyckats somna efter halva. De är säkert jättebra om man börjar från del 1 så att man förstår handlingen. Själv började jag med 3:e filmen eller så.

Trist med ditt knä, men skönt att knäskyddet verkar hjälpa.

Kram kram!

Väder: Halvmulet, men lite finare emellanåt. Kring 20 grader.

Motion: 3,15 km på rullskidor ihop med min far i dag. Inte långt, men mindre vingligt än förra gången i alla fall.

Ha det bäst! Själv börjar jag jobba igen i övermorgon.

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela