Susihus

Vårpremiär

Publicerad 2011-03-23 20:06:28 i Hund

I dag när vi vaknade av fågelkvitter och att det var alldeles ljust ut på morgonen, kändes det som en bra dag att ha vårpremiär på cykling till och från jobbet. Visst har vi cyklat tidigare i år men inte hela familjen!? Bono springer ju glatt bredvid mig i sin springer och nästan tävlar med min cykel om att komma först. Kenzo snart 13 år kan  inte springa bredvid en cykel längre, det blir på tok för jobbigt för honom att springa 5-6 km enkel resa till jobbet.

Så förra året inhandlade vi en cykelvagn för djur till honom. Den går under namnet husvagnen! I dag spände Johan på Kenzos husvagn efter sin cykel och trampade till jobbet.


Bild: Susihus

Då jag har draghjälp av Bono och Johan har tvärtom, det är rätt tungt att dra den här gamle herren, så de kommer ju lätt efter och då hamnar Kenzo sist. Vilket han tycker är surt och då protesterar han genom att sjunga/yla/skälla lite. Vi är säkert en härlig syn för morgontrötta bilburna stadsbor när vi kommer trampande denna kvartett, för det klart att de tittar till när de ser en stor schäfer som blir skjutsad i sin kungavagn.

Rätt smidigt att nu kunna cykla några dagar i veckan och slippa ta bilen. Hoppas nu att våren kommer med stormsteg!

Må gott
Kram

Kommentarer

Postat av: Dessi - Home and desire

Publicerad 2011-03-23 23:04:59

Åh, så skönt det låter med cykling! Och han sitter ju som en kung Kenzo! :)

Postat av: Camilla

Publicerad 2011-03-24 07:47:49

Så coolt! :)

Postat av: Maja/Cactusvit

Publicerad 2011-03-25 22:20:55

Så roligt! Kan tänka mig att det är en syn att se er komma cyklandes med en hund! =)



Kram från mig

Postat av: Pernilla

Publicerad 2011-03-26 13:45:26

Har inte varit ute på cyckelpremiär än. Vet inte hur jag ska lösa det. Har ju tre hundar varav två ännu ska lära sig springa med cykel. För lat för att ta dem en och en.



/P

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2011-04-02 23:40:33

Hi hi det hade jag ingen aning om att det fanns cykelkärror för hundar. Men vilken tur för kenzo :D

Postat av: Ida

Publicerad 2011-04-03 00:19:54

Fett sött :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela