Susihus

Första jobbveckan

Publicerad 2012-08-24 14:11:03 i Allmänt

Plötsligt blev det inte lika många inlägg längre. Ja nu har jobbet dragit igång och jag har klarat av en vecka. Känner mig lite precis som vid jetlag. Konstigt att anpassa sig till att sitta still och försöka organisera upp saker, när jag har varit van vid att köra lite som man vill och ta dagen som den kommer. Absolut inte sitta still på detta viset.
 
Det ska bli skönt med helg helt enkelt. Inget är bokat, hoppas att det blir lite sol så man kan få behålla lite sommarkänsla en stund till. Måste ta tag i lite i trädgården, jag köpte ju lite roliga växter på vår tur till Skåne förra helgen och de måste ner, men var??? Sen kommer det ett gäng landskapsarkitekter till vår trädgård på onsdag, så det får väl bli lite piff. Det var en på Trädgårdsvisningen som har en studiecirkel för landskapsarkitekter och de ville gärna göra ett besök hos oss.
 
 
Bild: Susihus
 
Bjuder på en bild från savannen, nej inte rikgtigt men Bono njuter på Haväng. Tänk det är bara en vecka sen vi var där. Har hunnit med att besöka ögonkliniken, (har haft kli i ögonen länge nu, men det var helt lugnt, lite ögondroppar då och då) och gjort vadmassage och fick häl och vad tejpad. Har haft lite strul med min häl igen och nu med nya löparskor vaknade den till liv igen. Hrmmm hoppas nu att det blir bättre så Lidingö inte är i fara. Har dock inte fått springa nu på ett par dagar, har dock gått en hel del. Är det inte typiskt när jag väl har kommit igång?! Ska försöka att cykla lite i helgen och springa någon tur.
Happy Friday

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-08-24 21:38:29

Ha nu en skön och vilsam helg och hoppas hälen repar sig.
/P

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-08-25 13:42:43

Finaste Bono, så ståtlig han är.

Det är tungt när man ska börja jobba igen efter en lång ledighet. I år har det gått tungt länge för mig. Men det kan bero på omständigheterna.

Fin lördag på dig!

~Ingrid

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela