Susihus

Bakslag

Publicerad 2012-02-08 20:23:58 i Hund

Åh vi har tyckt att Bono nästan har varit lite för pigg efter sin rätt stora operation. Idag kom bakslaget, tyvärr! På förmiddagen idag på jobbet så reste han sig upp och jag såg när han kom hoppande på 3 ben att hela han hade ont. Hela hans kroppsspråk skrek att det gjorde ont, han ville inte sätta ner sitt opererade ben och han morrade för att han blev så osäker och säkert för att han hade så ont.

Som tur var så ringde hans veterinär Fredrik, som opererade honom och undrade hur det var med honom, vilken service. Jag sa som det var, att han har varit pigg och rört sig nästan obehindrat men nu vägrade han att stödja på sitt ben och det såg ut som knät var vätskefyllt. Han bad mig att genast kontakta Växjö Djursjukhus och sa att det kan vara antingen en infektion i värsta fall, alternativt har ledkapseln gått sönder vilket är vanligt med aktiva/livliga hundar. Fick en akuttid och de konstaterade att han hade fått knäleden ur led, huuu jag kände i hela mig hur ont han hade. Det verkar vara en familjeåkomma...

De la knät till rätta, tog ett blodprov och sen kom vi fram till att han får göra en operation till, nu på fredag när Fredrik kommer ner till Växjö. Då får de sy ihop ledkapseln igen så att knäskålen kan ligga stil. Arrgggg va trist och det är så jobbigt att se sin hund ha så ont. Nåja de säger att det är en enkel operation, så vi får väl hålla tummar och tassar att det går bra. Vi bad dem även om att de ska sy med dubbla korsstygn denna gången =)



Bild: Susihus


Jag som tänkte att jag skulle ta och gå en långpromenad själv ikväll, men nu har jag krypt upp tillsammans med Bono i våra tillfälliga sängar på golvet framför kakelugnen och myser.

Nya tag på fredag helt enkelt!
Kram och tass

Kommentarer

Postat av: baramittlillahem-pia

Publicerad 2012-02-08 21:23:51

stackars lilla Bono vovven :,( hoppas innerligt att han blir frisk i sitt ben och att op. går jättebäst.

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-02-09 18:34:26

Nämen, stackars vovve och stackars er! Fy så jobbigt! Hoppas att han är piggare redan i dag.

Stor kram!

Postat av: sra

Publicerad 2012-02-09 18:51:52

hej jag har nyligen fixat en ny blogg så det vore kul om du kollade in den och sa din åsikt. :)

Postat av: Malin

Publicerad 2012-02-09 21:13:31

Kram<3 håller alla tummar!!!

Postat av: Mycket annat och lite betong

Publicerad 2012-02-10 21:23:23

Oh, vad jag håller mina tummar att allt går bra och att han blir frisk i sitt ben!

Det låter i alla fall mysigt att sova med honom på golvet. Får ni hem honom direkt eller måste han ligga kvar?



Ha det så bra!

Agneta

Postat av: Björn

Publicerad 2012-02-12 02:45:33

Det finns inget som är så hjärtskärande när djur lider. Dom kan ju inte förmedla vad dom känner. Lycka till och hoppas Bono blir ok snart.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela