Susihus

God alla hjärtans dag

Publicerad 2012-02-14 19:17:47 i Utmanad

Hoppas att du har haft en härlig alla hjärtans dag! Vi sa till varandra idag på morgonen att detta är bara ett jippo och idag är blommorna är dyrare än dyrast, alltså bättre att köpa blommor en annan dag...men ikväll när jag kommer hem så står dessa ljuvliga rosor på bordet.



Bild: Susihus

Och han är i full gång att laga en favoriträtt...så nu har jag avnjutit pilgrimsmusslor och en fantastisk god färskoströra med blancherad rotselleri och till detta? Ja givetvis skumpa! Mums va gott. Lite flärd i sjukstugan kan behövas.

Bono sover väldigt mycket, svullnaden går sakta ner men han använder inte benet utan hoppar på 3 ben. Kanske är bra, vi ska på återbesök på torsdag. Vi får se vad de säger då. Han har dock räknat ut hur vi har lurat i honom medicinen så det går han inte på längre. Pencilinet är värst, för det luktar ju lång väg, den går han inte på, varken med leverpastej eller om jag stoppar ner den i svalget på honom. Han lyckas hosta upp dem.
Har du något förslag så mottages detta tacksamt

Många goa alla hjärtansdags KRAMAR

Kommentarer

Postat av: mo

Publicerad 2012-02-14 19:53:56

Åh så gulligt, här var det värtom..hihi. Jag köpte makens favoritdeostick som inte finns att få tag på typ någonstans...o då blev han nästan arg...haha, :jamen vi skulle ju inte ge varandra något. Sedan bjöd han ut oss (dottern med) på middag, o det uppskattar jag...

Hoppas han är frisk snart Bono, kramar på dig

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-02-15 16:14:29

Kram tillbaka en dag för sent!

Mysigt ändå. Jag sa också lika, men maken hade fixat mysmat i hjärtskålar och pysslat på. :) Är det inte "värre" än så går det bra... men köpa presenter och sånt behöver man inte tycker jag. Ett glas rött på en tisdag är också tillåtet på Alla hjärtans.

Kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-02-16 08:58:06

Vi firar inte alla hjärtans dag men ändå slog vi till och bakade våfflor. Mmmm.

Håller verkligen alla tummar för att Bono snabbt ska komma på benen och då menar jag alla fyra.

/P

Postat av: Hemlängtan

Publicerad 2012-02-17 12:39:13

Ajdå, det är som med barnen, helt omöjligt att få i dem Alvedon och medicin. Hoppas att återbesöket gav bra besked iallafall.



Ha en riktigt fin helg!

Kram!

Postat av: Mycket annat och lite betong

Publicerad 2012-02-17 16:54:26

Vad gulligt att du ändå fick blommor!

Medicin är inte lätt att få i. Jag brukade stoppa tabletten i svalget, hålla igen nosen och stryka utanpå halsen nedåt så att sväljreflexen utlöstes. Ibland gick det bra och ibland inte!



Hoppas att han piggar på sig!

Agneta

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela