Susihus

Årskrönika 2011

Publicerad 2012-01-03 19:27:38 i Allmänt

Nytt år och nya möjligheter! Blev så inspirerad av min bloggvän Camillasdagar på att göra en liten årskrönika, hon var ju i och för sig smart och gjorde den innan årets slut, precis som Rapport, Sportspeglen mm men men jag kör den nu.

Januari 2011
Jobbade och var på Handbolls VM i Malmö med en stor grupp. Såg Sverige i semifinal helt otroligt, vi var även och skrattade gott på Wallmans i Köpenhamn. Oj vilken bra show, jag är rätt svårflörtad på underhållning då jag ser en hel del i jobbet. Men detta var riktigt bra.


Februari
Snön låg djup och vi funderade på vart vi skulle göra av allt, lovade varandra att nästa år skulle vi minsann skotta det längre in på tomten...nåja nu har vi ju ingen snö. Jag åkte skidor för kung och fosterland, oj så skoj det var.


Mars
En härlig vecka i vackra Vemdalen tillsammans med goda vänner, solen sken alla dagar utom en. Helt underbart, undra när vi får en sån skidvecka igen. Det var utför på förmiddagen och hem till lägenheten mitt i backen åt lunch och sen ut i längdskidspåren med Bono på eftermiddagen. Rena träningslägret, att vi åt och drack gott hör ju bara till =)


After ski på altanen med tunnbröd, löjrom, gräddfil och skumpa = helt ok!

April
Jag förstörde mitt knä, slog knäskålen helt ur led på en klättervägg, inte så skönt. Aj va ont det gjorde. Bet ihop och åkte en tur till Italien.  Det blev Pisa, Lucca och Florens en härlig långhelg med man, lillebror och hans sambo.



Lillebror och jag på väg till det lutande tornet...
Tyvärr fick vår resa ett trist slut då vi kom hem och mötte Kenzo som inte alls mådde bra.  Vår älskade underbara goa Kenzo som fick lämna oss på skärtorsdagen. Usch tårarna kommer igen...


Maj
Månaden då jag jobbade mest, hann även med att gå på ett vackert bröllop där vi vär värdpar. Fantastiskt trevligt och roligt.


Jobbar brudparet på polisen så måste man ju åka polisbil till festen!

Juni
Fortfarande otroligt mycket jobb. Firade en härlig midsommar med goda vänner på ett härligt ställe i Småland, så där idylliskt som det bara ska vara med vackra hus, böljande ängar och sjön som glittrar, nåja solen kunde ha fått vara lite mer framme men men

Jag åkte till Zurich och Luzern på jobb i slutet av juni och efter det så lugnade jobbet ner sig och jag kunde börja nedtrappningen mot semestern!



Hann även med lite trädgårdsfix

Juli/Augusti
Njöt av härlig semester, sommaren var väl inte den vassaste på soltimmar men vi fick en härlig semester. Vi började med att åka till Fäviken och blev bjudna på en helt underbar matupplevelse. Sen hem och packa om för att åka till vårt älskade Gotland!


September
Jag skadade senan i min högra fot, med risk för att få hälsporre, så det blev tyvärr ingen Stockholm Halvmara för min del. Bono gick på behandling för sin sträckning i bakbenet, usch så trist att vara skadad, nåja.
Vi hade en fantastisk helg med goda vänner i Stockholm, halvmarahelgen ändå. Det blev ljust och fräscht på Cirkus vilket var underbart roligt och bra.


Oktober
Vi skördade frukt som bara den, oj va vi smaskade så gott med egen frukt och vi har ändå bara 2 små träd, ett plommon och ett äpple. Åkte till Tallinn med mamma, hennes systrar och deras döttrar, vi fick en härlig hösthelg i en vacker liten stad.


November
Så var det dax igen, fast jag hade sagt sist att aldrig mer! Jag skulle inte jobba med Volvo Ocean Race igen och ändå så var det att kavla upp ärmarna och tokjobba igen inför starten. Fick även packa väskan och resa till Alicante, trodde att jag skulle få solsken men njeä... rätt kallt!


December
Denna månad dök upp från ingenstans och jag fattade knappt att sommaren var över och ljusstakar skulle fram!?
Åkte på ett par härliga jobbveckor i Sydafrika (om man hoppar över matförgiftning och 24 timmars flygförsening).


Bilder: Susihus

Trodde att jag skulle komma hem till ett snöigt och vintrigt landskap, men detta måste vara den blåsigaste december på länge. Tycker att stormarna har avlöst varandra och ingen snö i sikte alls. Har bar kunnat snegla på skidorna som står i garaget och väntar och jag längtar...

Summasumarum så har både jag och Bono varit skadade i långa perioder så vi har inte tävlat alls, naturligtvis väldigt tungt att förlora vår goa Kenzo. Annars har jag jobbat kanske lite för mycket och rest en hel del. Nu blir det nya tag för 2012. Inga nyårslöfte här inte men några to do 2012.
Måla om vardagsrummet, ska äntligen bli vit
Funderar på att börja med någon del av tjejklassikern
Tävla lite mer med Bono (inte så svårt då vi ställde upp i en tävling under 2011)
Hålla i löpträningen oavsett väder, jobbsituation

Gott nytt 2012!



Kommentarer

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2012-01-05 13:41:47

God fortsättning!

Härligt med en sammanfattning av året!

Hoppas ni får va skadefria i år, lugnare på jobbet och gott om träning o tävling :)



Kram!

Postat av: Camilla

Publicerad 2012-01-05 22:08:07

Bättre sent än aldrig! :) Vilken mysig liten sammanfattning av ditt händelserika 2011. Jag har varit med hela tiden och känner igen mig i det mesta.

Så mysigt det såg ut i Vemdalen. Dit skulle vi ju i mellandagarna, men kom aldrig iväg - då maken blev förkyld. :( Eller nja, Björnrike - men det är väl i stort sett samma sak. Ni funderar inte på att ta en resa i vår igen, om det inte blir någon snö hos er?

Spännande med Tjejklassikern. Jag behöver pepp. Kom igen nu. :) Börjar du med cyklingen i så fall?

Kram och gott nytt 2012!

Postat av: baramittlillahem-pia

Publicerad 2012-01-08 16:06:25

JÄTTEFIN krönika trots en förlust av familjemedlem :,( Hoppas 2012 blir ännu bättre, mindre skador och guuuu så skoj m tjejklassiker, skulle åxå vilja! :-)

kram på dig fina!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela