Susihus

Ser du stjärnan...

Publicerad 2012-11-23 18:22:20 i Pyssel

Go fredagkväll!
Hoppas att allt är bra så här inför helgen. Jag har gjort lite sammanställning och fixat lite, och nu kom J upp med ett glas rödvin. Trevligt! 
 
Idag har det varit helt ljuvligt väder, äntligen har de fyra nyanserna av grått lättat och seglat iväg. Härligt solsken och vi passade på att njuta med en långpromenad i det nästan vårlika vädret. Har det inte varit väldigt varmt för att vara november?
 
Passade på att plocka med oss några pinnar från skogen och simsalabim så tillverkade jag några stjärnor att pryda trädgården med.
 
Bilder: Susihus
 
Kanske inte de snyggaste men enkla och lite skönt råa så nu pryder de sin plats vid garaget och entrén. Snart dax att ta bort pumporna för lite juldekorationer istället...nåja än lyser de upp med sin pigga färg!
Happy Friday!

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2012-11-24 09:22:35

Det enkla och sköra blir väldigt vackert i dina händer.
Ha en trevlig helg!
/P

Postat av: Camillasrum

Publicerad 2012-11-24 15:43:06

Jättefina enkla stjärnor! Kanske man ska fixa några själv. Ha en fin lördagkväll! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela