Susihus

Marrakech

Publicerad 2013-12-02 10:48:35 i Inspiration

God morgon måndag!
Vi har haft en härlig minisemester i Marrakech. Kontrasternas stad allt från att gå i trånga gränder och myller av folkliv, mopeder, damm och ljud till att försvinna in genom en dörr och fullkommligt ramla in i ett otroligt lugn, tysthet och vackra trädgårdar. 
 
Vi har bott på en ljuvlig Riad Saba. Ett perfekt boende inne i gamla stan med fantastisk trevlig och serviceinriktad personal. 
 
Innegården på Riaden. De hade en ljuvlig takterass där vi kopplade av med lite läsning och lapade sol. Kändes att kroppen bara sög åt sig solstrålarna.
 
 
Här en restaurang som inte säger så mycket alls, det är bara att knacka på och sen öppnar sig denna underbara innegård:
 
Vi har varit på guidade stadsrundtur, besökt det mest ljuvliga spa jag har varit på. Där fick vi hammambad, saltskrubb, citrusinpackning och avslutade med massage. Helt fantastiskt. Har tyvärr inga bilder därifrån men ni kan titta in på Les Bains de Marrakech.
 
Klart att vi har hunnit med att handla lite också, det har blivit lite keramik, lykta, kryddor, dock ingen matta. Vi reste ändå med handbagage!
 
 
Bilder: Susihus

En härlig weekend helt enkelt, i ett väldigt annorlunda land med mycket kontraster. Adventsmyset känns långt borta, får ta igen det nu.
Må gott
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela