Susihus

Bröllopsdag

Publicerad 2013-07-31 15:45:45 i Inspiration

Hej onsdag!
31 juli är ett datum som alltid kommer att ligga mig varmt om hjärtat. För exakt 9 år sen bjöd vi på Trädgårdsfest och var inte hemma när gästen dök upp. Vi svarade nämligen Ja till varandra ute på en klippa vid vattnet, för att sen ta oss med båt till vår trädgård, där familj, vänner och festen väntade på oss. 
 
En helt magisk dag att minnas. 2004 var en sommar som bestod av mestadels kallt väder, regn och rusk, dock just denna dag var det strålande solsken och väldigt varmt. Helt perfekt och allt var så där fantastiskt som vi bara kunde drömma om!
 
 
Idag 9 år senare firar vi på tu man hand, med god mat och bubbel i glasen och njuter av dagen! Dessvärre inte lika fint väder idag som då men vad gör väl det!
Puss & Kram

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-07-31 21:53:21

Grattis på er dag! Vilket vackert kort! :) Vi firar också 9 år ju, precis bara dagarna före er. Festligt. :) Nästa år måste man fira ordentligt på 10-årsdagen.
Kram!

Postat av: Suss

Publicerad 2013-08-01 21:32:14

Grattis i efterskott! Vi gifte oss -94 så i februari har vi 20-årsjubileum!
Vilken kul grej att överraska med bröllopsfest!
Kram Suss

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-08-03 23:04:31

I år kom till och med VI ihåg vår dag. Vi brukar kunna missa dagen i Juni. Helgen innan midsommar, var det. Och mååånga år har gått sen dess.
Grattis till er, i efterhand.
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela