Susihus

Semestertripp

Publicerad 2013-07-09 10:30:27 i Inspiration

I onsdags förra veckan gav vi oss äntligen av på en liten semestertripp. Vi körde först upp till Norrköping där vi tog en längre paus. Mannen som brukar vara här på kurser och utbildningar guidade oss runt. Det blev en härlig promenad runt vattnet och sen lite picknick i parken. Vi avslutade med en lite tur i mysiga stadsdelen Knäppingsborg innan vi fortsatte upp mot Stockholm.
 
 
Väl framme i Stockholm så checkade vi in på Elite Marina Tower. Tror att det har seglat upp till mitt favorithotell, ligger bra i Sommar Stockholm och Bono är välkommen. Han hade fått ett litet kitt på rummet dock var det nog mer riktat till små hundar för skålar och hundsäng var minimal, men det är tanken som räknas.
 
En ljuvlig sommarkväll i Stockholm är inte fel och vi njöt av en god middag på uteservering.
 
Bilder: Susihus
Det är för trevligt med utflykter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela