Susihus

Spårhund

Publicerad 2013-07-22 22:21:00 i Hund

Go kväll måndag! 
Vilken helg vi har haft, strålande varmt och inte ett moln på himlen. Skönt! Tur att vi flyttade fram spårträningen från igår tills ikväll. Det var lite svalare idag, någon grad i alla fall. Träffades ute i skogen vid halv 8 på kvällen. Idag bestämde vi oss för att lägga parallellspår, alltså vi går ut båda våra spår nära varandra och korsar våra spår på ett flertal ställen. Lägger spårapporter på ungefär samma ställe fast parallellt. Sen går vi ut spåren ihop.
 
Efter förra spårtillfället så trodde jag väl inte mycket då vi inte har tränat och Bono har verkligen inte spårat på nästan 1,5 år. Lite asfaltsspår har jag lagt och några enkla ängsspår det är väl allt. Men det här var i skog och snustorr terräng, längre än vad vi har spårat på som sagt väldigt länge och dessutom skulle vi då spåra tillsammans med en Rottis hane. Hur det gick? Alldeles strålande för båda vovvarna, så roligt och vilken härlig kväll, hundträning och hundprat när det är som bäst. Nöjda, varma och något tröttare åkte vi sen hem med ett härligt leende på läpparna. Visst Bono missade en spårpinne och snurrade på något ställe men funderade och löste problemet och spårade lugnt och fint. Härligt!
 
 
Bild: Susihus
 
Så den "lille solstols" hunden han kan än!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela