Susihus

Semester igen

Publicerad 2013-06-25 09:54:53 i Inspiration

God morgon härliga tisdag! 
Morgonpromenad med Bono och sen frukost på altanen det är sommar och semester för mig. Hoppas att du har haft en härlig midsommar. Vi har som vanligt haft det helt underbart. Visst har vi fått springa lite in och ut precis som det brukar vara på midsommar. På kvällen intog vi en ljuvlig löjromstoast på altanen med fantastisk utsikt ner över sjön, när faten var renskrapade och vi precis börjat förbereda varmrätten öste regnet ner, det var som någon hade hällt en spann över oss... jaja bara att börja om inomhus!
 
Sen är det väl lite synd att vi inte kunde ligga på bryggan och sola lite på midsommardagen men men vädret går inte att styra över så det är bara att gilla läget. 
Igår jobbade jag en sväng på hotellet och passade på att ta med mig lite stora härliga konservburkar med mig hem. En sprayburk senare, är de nu ommålade och planterade i, perfekta och fina krukor.
 
 
Bild: Susihus (Krukan till höger är fd gurkburk)
 
Får nog ta några till nästa jobbpass... 
Nu väntar jag på att Squashkakan ska bli klar till kaffet. Fler förslag på squash tages tacksamt emot, då våra plantor ger fantastisk skörd...
 
Må gott
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-06-25 23:54:42

Så fiffigt med burkarna och snyggt blev det också.
/P

Postat av: Ingrid

Publicerad 2013-06-26 06:27:40

Tänk vad lite färg kan göra även på en enkel burk. jag målar jämt tycker jag och nu börjar jag bli less...

Postat av: nina

Publicerad 2013-06-26 09:41:00

Vad mysigt & fint!
Ha en fortsatt trevlig semester! :)

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-06-29 20:31:30

Squash är ju så himla god att steka i olivolja med andra grönsaker, men man kanske tröttnar i längden om ni har stora mängder. Jag har tyvärr inget tips att komma med på den fronten.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela