Susihus

Färgbehov

Publicerad 2013-03-25 08:15:52 i Hem

God morgon måndagmorgon!
 
Strålande solsken och iskallt, dock säger de att kvicksilvret ska leta sig upp mot +4 grader idag. Tjohooo!
Hoppas att du har haft en skön helg. Det har jag även om det blev en tidig morgon igår för att jobba ett helpass, men det var lite roligt och ännu mysigare att komma hem sen och få söndagsmysa hela eftermiddagen.
 
Det ser inte ut som det blir trädgårdspremiär i påsk, jag som hade hoppats på detta, men här ligger snön benhårt kvar och jag får helt enklet vänta med att njuta av lite vårstädning i trädgården. Dock behövde jag lite färg inne kände jag och även om gula blommor inte är min favorit så gillar min man påskliljorna för de sprakar så härligt i både ljud när de knoppar och att vi behöver lite färg på vårkanten när allt är grått. Så vår ljuskrona fick lite gultpynt lagom till påsk.
 
Bild: Susihus
 
Önskar dig en fantastisk måndag!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela