Susihus

Mitt företag

Publicerad 2013-05-08 13:38:04 i Inspiration

I måndagseftermiddag var jag på en inspirationsföreläsning under namnet Mitt företag. Vi var väl ett 100 tal små företagare som var där och det var blandat med föreläsningar och mingeltid, det fanns sponsorer/utställare där. Riktigt trevligt. Karin Adelsköld var moderator, hon avslutade även eftermiddagen med en blanding av föreläsning och stand up. Fram för mer humor helt enkelt kan man säga. Det jag tog med mig av henne var PMS, P-för passion, brinn för det du gör, M-för mod våga göra saker och känn gärna rädsla för då gör man något nytt, S för Självförtroende, kan du så kan jag och även lite grävlingfilosofi, häng in där och släpp inte taget! 
Första föreläsaren var Johannes Hansen som startade företag vid 21 år och idag är han 27. Han driver företag med inriktning personlig utveckling och coach. Hans huvudbudskap var att kunskap inte räcker. Det handlar om att våga använda kunskapen och ta klivet outside the box. 
Inte den bästa bilden men bra saker att tänka på
Bilder: Susihus
 
Sen var det Thomas Lundqvist som förelästa om försäljning och ledarskap. Han var fantastiskt duktig och talade om att inte sälja något utan att kunden ska köpa! Han hade lite olika saker om igenkänningsfaktorer, topplistor är bra, då vet kunden att det har fungerat på någon annan. Även att ge olika ramar och hänga i under införsäljningen. 
En härlig dag och kul att komma ut och få både inspiration och träffa lite "arbetskompisar" och nya människor. 
 
Inspirerande helt enkelt!

Kommentarer

Postat av: Ingrid

Publicerad 2013-05-08 17:53:37

Man behöver på input så där utifrån ibland. Jag kan tänka mig att det var inspirerande.

~Ingrid

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-05-19 17:03:00

Härligt med inspiration och nätverkande, annars kanske man kan känna sig lite "ensam" som egen?!

Svar: Visst kan man känna sig ensam, som egen. Men då får man försöka att boka upp lite lunch eller ett möte. Ha en toppendagKram
Sus i hus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela