Susihus

Tokfin lampa

Publicerad 2013-11-11 14:12:54 i Hem

Hej måndag! 
Helgen försvann i ett nafs. Jobb i lördags, stod ute i ett kallt, grått och regnigt Norrköping, men det kändes som vi fick resultat för våra blöta, kalla timmar där så det känns bra. På kvällen hann vi titta på en schäfertjej som är dräktig och vi blev båda tokkära i det vi såg. Trevlig, arbetsglad, leksugen men ändå med en skön avstängningsknapp, nu håller vi bara tummarna för att hon har minst 2 schäfertjejer i magen. Vet mer i slutet på november.
 
På kvällen överraskade vi våra goda vänner med ett besök, då det har varit födelsedag i veckan. Vi blev bjudna på en som vanligt fantastiskt god middag och härligt sällskap. I present gav vi bort denna fina lampa, som jag har haft utställd i den fina taklägenheten i Kalmar. Lampan är helt ljuvlig tycker jag och är från ännu ett nerlagt glasbruk här i kroken Rosdala. 
 
 
Bild: Susihus
 
Söndagen ägnades åt valpkurs i skogen och min vana trogen så jajamensan det regnade även då...
Nu är det ny vecka och solen skiner igen. Gött!
Må bäst
Kram
 

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2013-11-11 17:49:54

Klart det regnar när man kursar i skogen. Allt, allt är vått. Hua! Jag saknar faktiskt inte krusandet alls, känner jag nu. Haha!
Träffade en massa folk från"min gamla" klubb i helgen. Genast är de på mig. "Hjälpinstruktör, bara! Du behöver inte göra nåååågon planering eller så".

Eller hur? Är tillräckligt med hund i mitt liv just nu, så det räcker.

Hur gör ni om det bara föds hanar? Tänker ni om då eller är ni helsäkra på tik? Hur som så håller jag tummarna. Det är ju lysande att få träffa tiken, mamman innan hon valpar. När är det dags?
/P

Svar: Tack! 27 november är det dax. Jag är fast i att ha en tik denna gång så jag står fast vid det.
Sus i hus

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-11-12 19:45:08

Hm... två tikar? Ska ni ha två, eller är det någon som tingat före? Jag håller tummarna stenhårt. :)
Är det meningen, så är det meningen.
Vilken kanonfin lampa!
Kram kram!

Svar: Tack. Nej det är en före mig på kö för en tik så det måste bli 2. Må gottKram
Sus i hus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela