Susihus

Mörkret sänkte sig...

Publicerad 2013-10-01 15:52:00 i Hund

I går sänkte sig mörkret och la sig runt omkring oss som en svart filt. Vi fick hem vår älskade lille Bono i en fin urna, de hade skrivit en liten dikt till. Vackert och fint, ger min varmaste tanke till Ljungby smådjursklinik och deras fantastiska bemötande, ni borde gå på export till andra djurkliniker i bemötande.
 
Gropen var grävd under hans älskade "boll" = äppelträd. Sent igår kväll när jag kom hem från jobb och hundkurs så hade mannen tänt en mängd med lyktor i trädgården och vi la honom på plats. Tårarna strömmade och jag funderade på att inte gå in alls, ville bara sitta kvar där ute och hålla kvar minnena och stunden för evigt. 
 
Bild: Susihus
 
Det har gått två veckor utan vår älskade hund och inte en dag, inte en timme, inte en minut utan att han finns där i våra tankar. Saknaden är grym och gör fruktansvärt ont. Tiden läker alla sår eller vad säger man....jag undrar det?

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-10-01 20:24:35

Fy så tungt det låter! Jo, tiden läker alla sår sägs det - men jag tror ändå på att man ska gråta, sörja och sakna allt man kan och vill och inte försöka lägga locket på. Vilken fin plats Bono fått i trädgården.
Visst var det nu förra helgen loppet i Berlin var? Jag förstår att du hoppade över det, efter omständigheterna.
Hoppas att du "får för dig" att åka Halvvasan, då kanske vi kan få tillfälle att ses IRL. Jag funderar också på Halvklassikern 2014. Har haft detta år som ett litet mellanår, men jag skulle vilja prova halvan. Är mest rädd för skidorna nästan, trots att jag borde vara "bäst" på det.
Kram till dig!

Svar: Hej Ja visst var loppet i Berlin i helgen som var, men jag tappade sugen helt. Dels efter min vurpa i somras har jag inte riktigt haft det top of mind, sen efter det som hände nu så kände jag att nej, det var viktigare att vara hemma med mannen.

Ja jag är lite sugen på halvan...vi får se. Nu frågade en kompis om vi inte skulle åka kortvasan, tja vi får se. Du kommer ju att klara halvvasan galant vännen =)
Sköt om dig
Kram
Sus i hus

Postat av: Mia

Publicerad 2013-10-03 23:08:17

Åh så fint...hittar inte ord för här rinner tårarna med! Tänker på er
Ta hand om varandra BAMSE BAMSE kramar

Svar: Tack snälla
Sus i hus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela