Susihus

Skogsdag

Publicerad 2014-02-10 11:20:10 i Hund

Äntligen en bara vara söndag! Inget planerat, inte en tid inbokad, underbart skönt! Efter frukost tog vi bilen till skogen. Jag la ett litet spår till Saga. Alltid roligt att se första gången, hur de löser det och vad de gör. Lugnt och metodiskt tog hon sig till slutet. Vi testade ett litet upplet med föremål, valpbudföring och gick kors och tvärs i skogsterrängen. Helt underbart. Det enda var väl att vi missade att ta med oss kaffet. Tror nämligen att denna lilla prinsessa även behöver tränas på att bara vara i skogen, och på väldigt många fler ställen också för den delen.
En skön liten skogsutflykt och Saga sov gott efteråt.
 
 
Bild: Susihus
 
Fick äntligen med mig kameran ut och nåja hon fastnade på någon bild av alla vi knäppte.
Ha en skön start på veckan! 
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2014-02-11 12:40:11

Min första hund blev tyvärr en miss i många avseenden. Han skulle behövt socialtränats mycket mer. Nummer två däremot, tränades i allt. Nummer tre och fyra är mer normala. Lite intresserade, lite försiktiga, lite spralliga och otåliga. Med betoning "lite". Helt normala för sin ras alltså. Hur blir nr fem? Drar i kopplet, skäller ut allt och alla.....en pensionärs hund kanske?
Haha, nej, jag hinner nog några till inman pensionen.
/P

Postat av: Camilla

Publicerad 2014-02-14 08:06:36

Hon är jättefin eran Saga!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela