Susihus

Lära känna

Publicerad 2014-01-21 15:50:00 i Hund

Det är spännande och ack så tidskrävande att lära känna ett nytt litet liv, även om det är ett fyrbent. Det är många rutiner och inlärningar som ska tränas in. Skönt att jag har möjligheten att jobba hemma i alla fall. För det är ju ett pass att ha valp. Mat, rastning, lek, träning, sova och lite bus på det.
 
Ezton morrar och säger ifrån när hon är för framfusig på honom och jag har bestämt mig för att de får sköta detta själva, han kan behöva säga ifrån för det är en liten Kajsa Kavat. Samtidigt som vi märker att Ezton har piggat på sig lite och blir ju lite mer alert och lite valpbusig. Leker gärna lite och busar omkring, det kan han behöva! 
 
Bild: Susihus
 
Saga myser ju gärna in sig hos Ezton på en och annan tupplur, E är väl så där förtjust och offrar sig en kort stund innan han förflyttar sig. Inte bästa bildkvalitén med mörka hundar, ljusa fönster och mobilkamera men korta tillfällen går inte i repris ;)
 
Imorgon bär det av på konferens i 2 dagar, packlistan består av: Träningskläder, badkläder och skyddskläder! 
Njut!
 

Kommentarer

Postat av: Ingrid

Publicerad 2014-01-21 16:25:29

Gulle så fina :-)

Ingrid

Postat av: Camilla

Publicerad 2014-01-21 21:48:44

Men så liten! Sötaste! Man ser det verkligen på den bilden.
Kram!

Postat av: Camilla

Publicerad 2014-01-21 21:49:57

Men så liten! Sötaste! Man ser det verkligen på den bilden.
Kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2014-01-23 23:16:32

Så Goa de är!
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela