Susihus

Snart så

Publicerad 2014-01-12 10:53:51 i Hund

Nedräkningen har nu övergått till dagar istället för veckor. För på lördag hämtar vi hem denna lilla tjej. Amazing Saga ska få flytta hem till oss. 
 
 
Bild: Susihus
 
På bilden är hon 5 veckor, med idag är hon alltså 7 veckor och idag är det dax för valptest. Ska bli spännande att höra hur hon reagerar på testet. Hon har ju varit en tuff liten donna hela tiden. Ser fram emot att få börja träna med henne.
Njut av dagen! 
Kram
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-01-12 17:26:26

Åhh så härligt GRATTIS så roligt att det äntligen är dags.

Kram anna

Postat av: Suss

Publicerad 2014-01-12 20:15:39

Åh så söt hon är! Vad spännande att snart få hem denna lilla tjej, kram Suss

Postat av: Hemlängtan

Publicerad 2014-01-12 21:43:01

Å så spännande, förstår att du har nedräkning!

Hoppas att julen och nyåret varit fint!
Kram, Jenny

Postat av: Pernilla

Publicerad 2014-01-14 13:02:30

Så roligt. Glädjs verkligen med er. Jag har testat Springer Valpar och jobbade fram ett eget test just för rasen. Finns ju inga som helst värden för rasen när det gäller MH. För få som testas varje år och, varför testa? Det säger ju ändå inget?
Men att jobba fram det valptest va riktigt roligt och spännande. Dessutom vet jag att mina bedömningar stämde, till största delen, för många av valparna bor på ön och trimmas hos mej, så jag har fått följa dem. Sen formar man ju alltid sin egen hund, men man kan alltid se huvudkärnan, så att säga.
Hoppas du får ta del av testet och utverdera det utifrån vad kan och vet.
/P

Svar: Tack snälla! Ja vi får protokollet när vi hämtar henne på lördag. Har förhört mig lite smått redan så man vet lite vad det är man ska tänka på och jobba med. Kul att du har de så nära att du får följa dem i livet.
Sus i hus

Postat av: Camilla

Publicerad 2014-01-15 19:03:36

Men så söööt! :) Så roligt!
Kram och lycka till!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela