Susihus

Tack

Publicerad 2014-01-28 19:38:00 i Allmänt

Tusen tack för alla kommentarer, sms, telefonsamtal, mail, blomsterbud och besök. Det värmer dessa tunga dagar. Efter att ha varit i fullkomlig chock med vad det innebär, fryser, svettas och panikångest för att jag inte kan andas har vi nu sakta tagit oss ut på andra sidan den kolsvarta tunneln. 
 
Saknaden är fortfarande tung och djup men sakta tar vi oss igenom det tillsammans och intalar oss att det blir bra igen. Tack och lov för Saga som håller igång oss och med alla hennes galna valpupptåg så kan vi skratta igen.
 
 
 
Bilder: Susihus
 
Lite av alla våra fina blommor som har kommit till oss under dessa mörka dagar. De och er omtanke är skön att lindras lite av.
 
Idag hade vår kämpe Bono fyllt 7 år. Vi har tänt ljus för våra goa killar och minns dem med värme.
Tack

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2014-01-29 07:45:51

Jag vet inte vad jag ska skriva? Alla ord känns liksom tomma. Kramar, ledsen, åhh.....bara ord som i och för sej kan värma med just i sådana här stunder räcker de liksom inte till. Varför ska en och samma familj behöva drabbas av olycka efter olycka? Det är ofta så. Jag och min vän U-B( som inte finns med oss längre) försökte alltid se en mening i allt. Ända tills hennes cancer kom tillbaka. ??varför?? För att hennes man skulle få träffa någon annan efter hennes död? För att vi andra skulle sakna henne? För att det inte skulle födas upp fler hundar i hennes Kennelnamn?
Ibland är det svårt att vara acceptera.
Värmande kram, kommer här i alla fall.
/P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela