Susihus

Vårkänslor

Publicerad 2014-03-12 13:41:00 i Inspiration

Här strålar solen fortfarande från klarblå himmel. Lite kallt på nätterna, så vantar på när man cyklar iväg till jobbet. Men det tar jag gärna med tanke på det vackra vädret som följer. Har hunnit med lite planteringar ute, för jag tröttnade på allt granris i helgen och fixade till lite enkelt i några av krukorna. Få se hur länge de håller sig, de såg lite ledsna ut idag på morgonen efter nattens kyla. 
 
 
Bilder: Susihus
 
Här njuts det lite till av solen och våren. Det gäller att passa på!
Kram

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2014-03-12 21:53:10

Så fint. Jag har köpt Penséer men inte kommit längre än så. Jag gillar Ormhassel och måste göra slag i saken och köpa mig en egen buske. Det tar hundra år att få en kvist bara.
Men det går ju inte fortare för att jag aldrig gör slag i saken.
Dina kvistar är jättefina.
/P

Postat av: Hemlängtan

Publicerad 2014-03-13 20:59:56

Ja, det gäller att passa på! Här har det också varit kallt på nätterna, men som du säger så är det värt det bara vi får solsken på dagen.

Ha dé fint!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela