Susihus

Resultatet från blomsterkursen

Publicerad 2007-11-22 18:40:53 i Hem

i går kväll var jag på vår söta blomsterbutik här i stan Söders Blommor, de är dem som har ett stort sortiment av Cult prylar. De har även ett skönt motto "Hos oss hittar du bara snygga saker".

Vi var 8 personer som samlades i butiken vid 1830 tiden och fick en genomgång först av vad och hur vi skulle göra vår mosskrans, mossboll och mosstrut. Sen skred vi till värket och fick pyssla och dekorera som vi ville. De flesta av oss valde att göra en liten uppfräschad modell av dörrkrans, där man tar i tur halmkransen och drar ut lite innehåll och formar om den till något snabelliknande. Tur att vi var i en blomsteraffär och inte hemma för oj va det ser ut när man river och sliter i halm. Vi var några stycken som nös av allt hödamm fast vi inte har någon allergi. Härligt att vara i en butik när vi sen kom till dekorationen för vilken dröm att bara få botanisera bland pärlor, band, kottar och tillbehör. Hihi. Mossbollen var nog den som var knöligast att få till, den ska ju helst vara rund=)

Det var inte dumt att få gå omkring och få lite inspiration i butiken nu inför advent, längtar riktigt till hyacinter och amaryllist det får nog bli några inköp redan till helgen kanske.

Här kommer mina alster, de ska sättas på plats i helgen. Har inte riktigt bestämt mej vad jag ska göra med struten och bollen men ev får de pryda mina små bord ute. Kanske blir det en bild när de kommer på plats.

Ha en skön kväll!
Kram
image62

Kommentarer

Postat av: MO

Publicerad 2007-11-22 19:40:07

Vad fina saker du knåpat ihop, vad kul när de anordnar sådana pysselkvällar. Blir nog inga problem att hitta någonstans att hänga dem, kram

Postat av: Jenny

Publicerad 2007-11-22 20:48:27

Fin, fina saker du gjort! Visst är det kul med såna kurser! Vår kurs hos Minna gav verkligen mersmak.
Ha en superbra helg!
Kramar från Jenny

Postat av: Ulrika

Publicerad 2007-11-22 23:05:12

Jättefina saker. Måste ha varit jätteroligt!

Postat av: Lisa

Publicerad 2007-11-23 09:21:17

Vilka läckra saker du gjort med mossa-
trevlig helg/Lisa

Postat av: Hilajn

Publicerad 2007-11-23 15:15:28

Vilka fina saker:) Trevlig helg.

Postat av: Kristina - Kix Inredningskoll

Publicerad 2007-11-28 07:20:17

Så kul det låter. Du har gjort jättefina saker.

Postat av: Jonahtina

Publicerad 2009-02-20 08:31:47

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela