Susihus

Mossjakt

Publicerad 2007-10-31 17:36:34 i Hem

I dag har jag varit på mossjakt. Eller rättare sagt började jag redan igår men oj va skumt det är på kvällarna så det kan man ju glömma att hitta mossa när man kommer ut efter jobbet. Det fick bli en tidig morgon idag med hundarna och idag gjorde det ju inget att få komma upp i detta härliga väder. Fram för mer sådanna här dagar! Så nu är kassen fylld med mossa och jag ska försöka att fixa till lite gravdekorationer för det är ju alla redan allhelgon till helgen. Hoppas att det blir lite mossa över så jag kan göra något fint även till vår entré, ett hjärta eller krans kunde ju pigga upp. Jag återkommer med bildbevis hur det blev. Ha en härlig kväll!

Jag fortsätter rundvandringen för er i vårt hus. Går man trappan upp så kommer man till vår läshörna. Här bor nu våra fina kuddar som ni röstade på!
image56

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2007-10-31 18:36:06

snyggt!!
Hoppas att vi får se något fint av mossan :)

Postat av: MO

Publicerad 2007-10-31 19:57:53

Mysig läshörna ni har, där kan jag tänka mig att sitta o ha en mysig stund....Mossa är så fint, man kan göra mycket med den, tror jag med ska plocka lite, vet ett ställe där det växer riktigt vacker, tjock mossa....kram

Postat av: Inredningsgalen

Publicerad 2007-11-01 14:18:40

Älskar att gå i skogen med hunden, fast det var ett tag sen så han för tillfället haltar lite och skall till veterinären i dag. Usch hoppas allt är bra, ser det värsta framför mig.
Lycka till med moss jakten.

Postat av: Ulrika

Publicerad 2007-11-01 18:02:26

Åååå, ni har så fint så!!
vad är det för hundar ni har? Vi har två vovvar.
Såg jättefina hjärtan av mossa utanför en butik i går.

Postat av: Ellabella

Publicerad 2007-11-06 22:09:37

Vad fint ni har det, jättemysig hörna! :) Fönstret var verkligen vackert också! Ha d fint!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela