Susihus

Dog fight

Publicerad 2008-08-25 18:45:04 i Trädgård

Idag när jag skulle gå ut från jobbet på min och hundarnas dagliga lunchpromenad, hann jag ut genom entrén i det fina vädret, och där satt ett annat företag ute och åt lunch, jag hälsade och i nästa ögonblick såg jag ett svart streck fara förbi mig. Vi sitter i ett företagshotell och här finns både hundar och människor, så mina "kollegor" som satt och åt hade en hund liggande under bordet, en liten Borderterrier. Det var han som förvandlade sig till en blixt och satt i halsen på min gamle herre Kenzo, innan någon av oss ens hann blinka. Kenzo är väldigt noggrann med att man hälsar prydligt och underlägset honom annars talar han om rätt så skarpt att han inte gillar uppförandet. Att få en liten uppnosig terrier i halsen är inte vad Kenzo tycker är snyggt manéer. Så det blev ett GROOOOARRRR och Bono kände väl att det är bäst att hjälpa till! Så den lille något tidigare terriern tjööööööt nu när han blev nertryckt i backen av 2 schäfrar.

Allt var över på mindre än 40 sek. Puuuh! Tycker alltid att det är lite så där när mina hundar säger ifrån men i detta fallet hade varken jag chans att stoppa faran och de hade inte mycket till val heller när det kommer en som anfaller. Men i hela gänget som satt och åt inkl borderterrierägaren var överrens om att mina hundar hade ju bara gjort det de skulle. Snabbt tala om att så beter man sig inte och sen lämnat brottsplatsen. Vi undrade lite hur den lille lille vovven tänkte....att hoppa på 2 större killar!!? Han har gjort detta en gång innan men då var det bara Kenzo och med samma resultat, fast det klart det är ju något år sen så han kanske tänkte att nänu är jag mer vältränad och kaxig så jag testar igen!

Hoppas att ni har haft en skön helg. Vilket underbart väder det har varit varmt och skönt och denna lite klarare luft som kommer frampå höstkanten. I like=)
Vi har fixat till trappen och äntligen har den fått en form, vi tog upp samma som på altanen.





Bilder: Susihus
Har även hunnit med att ha min vallpkurs ute i skogen och de har fått testa på att spåra och leta upp saker. Det är så häftigt att se för ingen av ägarna tror att det ska gå att få hunden till att spåra. Alla klarade det!
Hann även med att köra spår och sök med min egna hund så det har varit mycket hund i helgen. Härligt!

Imorgon bär det av tidigt till Göteborg i 2 dagar.
Ha en toppengo vecka!
KRAM

Kommentarer

Postat av: Malin Inspiration & design

Publicerad 2008-08-25 19:33:49

Så fint det är på trappan! Kram

Postat av: Dessi

Publicerad 2008-08-25 20:03:15

snygg form på trappan o så härligt med så mycket hund!

Postat av: Anna

Publicerad 2008-08-25 21:02:41

Heter din hund också Kenzo..? Va det en schäfer? Kolla in min blogg för att hitta en gordon setter som också heter Kenzo:)

Postat av: Anna

Publicerad 2008-08-25 22:11:28

Älskar verkligen Harry Potter böckerna jag också. Tyvär är det den sista nu:( Kanske därför jag drar mig för att köpa den:P

Postat av: Jenny

Publicerad 2008-08-26 10:39:06

Vilken tur att det gick som det gjorde! Aldrig kul med hundslagsmål...



Jättefint på trappan! Borde börja ta tag i mina krukor också... Göra dom lite mer höstiga!



Ha det gott! Kramar Jenny

Postat av: Camilla

Publicerad 2008-08-26 11:04:38

Inge rolig med hundfajt...



Vad roligt att hålla i valpkurser! :)

Postat av: Jessica

Publicerad 2008-08-26 12:34:35

puh att det gick bra!! Vad fint det blev på trappan!

Åh Göteborg!! Shoppa för mej också :))

Postat av: Maria

Publicerad 2008-08-26 18:14:30

Alltså varför är så många småhundar så aggressiva?? Vilka är det som skäller högst o mest om man möter någon på byn?? Jo dessa mindre hundarna...Dina hundar gjorde ju helt rätt, om någon tyckt annorlunda så hade jag blivit förvånad....de bara går där i lugn o ro o blir överfallna av en ettrig liten sak (Som du kanske hör är jag inte överförtjust i små ettriga hundar...)...

Snyggt ni fick till trappen, blev riktigt bra, Ha de gott vännen, kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela