Susihus

Förbättra.nu

Publicerad 2008-10-22 19:46:37 i Hem

När jag åkte hem från Alicante tillsammans med en värd som hade jobbat för en av mina grupper så hade vi vissa händelser under resan som man helt enkelt kan förbättra, eller som han kallade det Styra Upp AB, jag tyckte att ett litet dotterbolag som heter Förbättra.nu inte vore så dumt. Det finns ju alltid tillfällen där man skulle vilja förenkla och göra saker lite bättre.

Vi började vår diskussion på flygplatsen i Alicante där för övrigt man hade fått hjärtstillestånd innan morgonkaffet hade serverats. Här i allafall så hade de 2 incheckningsdiskar till ett flygplan som var mer än fullt vilket innebär 150-175 personer. Vi var där i god tid 2 timmar innan, planet skulle gå 1105, 1050 stod vi fortfarande i kön...när jag har ett bagage förmycket som de tycker jag ska betala för ska jag gå till motsatta sida av flygplatsen för att ställa mig i en ny kö för att betala för övervikten! När vi sen ska åka buss ut till flyget så kör de fram en buss....tror ni att vi gick på tid? Nej inte alls!

Nåväl försenad ankomst till Köpenhamn så går de som lastar av och på flygplanen på fackligt möte, vilket är helt lagligt i Danmark att göra i 2 timmar oannonserat. Detta gjorde att vi inte fick våra väskor, jag raskade bort till informationen och undrade vad som hände, då fick man 2 val, antingen kan man få matkuponger så man kunde gå och äta medans man väntar på väskan, eller så kunde man fylla i en lapp så skickade de hem bagaget till en. Bra sa jag, vi har 3 grupper med på planet så ger mig en bunt matkuponger och en bunt med blanketter så ordnar vi detta lite snabbt. ??? NEJ då var varje person tvungen att köa och visa upp sin bagagetag för att de skulle knappra in det manuelt medans kunden/resenären stod där!? Istället för att dela ut dem och fixa administrationen när kvällspasset gick på och inte hela bagagehallen var full med människor som är irriterade över att inte få sitt bagage!

Ja jag tror att ett företag som Styra Upp eller Förbättra.nu har helt klart att göra....Ni har säkert några bra exempel på saker som skulle kunnas göras på ett annat sätt.

Nåväl jag har sprungit omkring lite med mina 2 filtar/plädar som jag inhandlade på IKEA förra veckan. Funderar lite på om de ska byta plats med våra fula vita fleecefiltar i soffan. Dock är fleecefiltarna bra att ha när hundarna vill mysa lite med oss i soffan. Bättre att filten blir svartpälsad en vår vita soffa.


Eller om de ska vara i sängarna lite istället för överkast, tyvärr var de lite för korta för att ha rätt över...


Skarven syns knappt här på bilderna. Nå vi får väl se vart de hamnar, det går ju alltid att flytta omkring dem lite efter behag, tur att de inte är så tunga!!

Nu ska jag krypa upp i soffan framför kakelugnen och tv:n för att titta på Roomservice och sen favoriten Oskyldigt Dömd.
Må gott och stor KRAM

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2008-10-22 20:02:55

supersnygga plädar!!

Postat av: Karin

Publicerad 2008-10-22 20:20:42

Oj så mysigt det ser ut!

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2008-10-22 22:44:48

Oh du vågar vitt fast du har hundar...tufft av dig!! Jag undviker den färgen just med tanke på de 6 galna cockrarna. Men du har ju fyra mindre än mig ha-ha!!



~Livet i byn

Postat av: C a m i l l a

Publicerad 2008-10-23 11:13:45

Jag tyckte att de var jättefina i sofforna. :) Mysigt vardagsrum ni har.

Hoppas att du har en skön torsdag!

Kram!

Postat av: Malin

Publicerad 2008-10-23 20:11:35

Jag tycker de var fina i sofforna! Kram

Postat av: MO

Publicerad 2008-10-23 20:49:44

Kärt besvär att springa runt o dona med fina filtar....tänk så det kan bli, jag är likadan, köper jag något nytt så sätter jag det någonstans, men då flyttar jag ju på något o vad ska det ta vägen?? Ja, vilka besvär man skaffar sig....hihi



Låter som det skulle behövas ett företag som heter styra upp, eller förbättra nu i ganska många lägen, kramar

Postat av: Designtjejen

Publicerad 2008-10-24 20:50:47

Hjälp.. jag kan bli tokig när det krånglar när man reser. Jag har haft en förmåga att alltid (nästan) bli av med mitt bagage.... känns som jag är förföljd.. hahha :-)

Kramis

Postat av: Malin Inspiration & design

Publicerad 2008-10-27 21:39:25

Hej hej! Det ser så mysigt ut i vardagsrum och i sovrum! :) Ser lugnt, harmoniskt & fräscht ut. :)





Kram Malin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela