Susihus

Blandad ledig dag

Publicerad 2009-02-19 19:17:57 i Hem

I tisdags när jag var ledig, vaknade jag tidigt, lite jetlagad från Kina än - trött på kvällen och superpigg tidigt på morgonen! Solen sken och det var en härlig vinterdag, när solen väl hade värmt upp så var det runt -2 grader. Underbart för långpromenad, tog även med mig grannens 2 bearded tjejer, som tur var hade jag kopplat den ena på vägen tillbaka innan vi ska korsa en stor trafikerad väg för där dök det upp ett rådjur framför nosen på oss. Mina herrar jagar inte, Bono kan ta ett steg men ryter jag i så kommer han ihåg att ups detta får jag inte göra, men den lilla bearded tjejen är en liten jaktdam så det var tur att hon var i koppel.

Jag var hos tandläkaren på eftermiddagen och allt var så bra sa han nu väntar vi bara på röntgenplåtarna. Puh va skönt, men då kläcker de ur sig att nej men rackans där var ju ett hål. Hrmmm jag som var inställd och klar på att allt var bra!

Sen när jag kom hem började jag baka och laga mat, morotsmuffins, morotsbröd, kringlor och bakad potatis...men när jag hade kommit halvvägs i bakandet så la ugnen bara av!!! Grrrrrrrrrrr för någon vecka sen var det diskmaskinen och nu ugnen. Det var bara att ringa på hos grannen och fråga om de kunde sätta på ugnen så jag kunde baka klart bröden och potatisen. I dag funkade ugnen igen men bara i ca 20 minuter sen la den av igen...nåja jag hann göra min müsli. Men så här kan vi inte ha det, nu är bara frågan är det värt att laga eller ska vi köpa ny. Kul att lägga pengar på vitvaror....eller inte!!!


Det blev lite ojämn färg på kringlorna men det var ju tur att de hann bli klara innan ugen gav upp. En skön ledig dag fast rackans med tandläkaren och ugnen!

Här kommer några av sidenkuddarna jag köpte i Kina:


Bilder: Susihus
De stora bruna och vita kuddarna, blev lite dålig fotokvalite man ser inte det söta mönstret med kinesiska drakar. Tycker att det blev en skön mix med de sirliga siden kuddarna med de lite tuffare stickade ullkuddarna!

I morgon är det fredag...jippie ska bli så skönt med helg! Vad ska ni hitta på?

KRAM på er

Kommentarer

Postat av: Designtjejen

Publicerad 2009-02-19 20:13:22

Vilka fina kuddar! Och vad goda kakorna ser ut!!!

Hoppas att du har haft en jätte mysig torsdag!

Kramar

Postat av: C a m i l l a

Publicerad 2009-02-20 11:29:49

Hm, typiskt att de hittade ett hål som inte syndes vid undersökingen... men i och för sig, bra att laga det innan det blir för stort.

I helgen ska jag på Hellströmkonsert och även försöka ge mig ut i längdåkningsspåret för första gången på 30 år... Vi får väl se hur det går. ;)

Kram och trevlig helg!

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2009-02-20 18:16:12

Men skojar du!! Erat hus ser ju nytt ut, kan det bara gå sönder så där tätt in på? Har ni kvar garantin. Annars blir det ju fort dyrt, HUA!!



~Livet i byn

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-02-20 21:31:21

Usch vilka tråkiga utgifter, tandläkare och spis...det finns definitivt roligare saker!



Hoppas du får en skön helg, kram!

Postat av: Pernilla

Publicerad 2009-02-21 14:42:26

Det finns verkligen roligare saker att lägga pengarna på än vitvaror och tandläkaren.

/P

Postat av: Petra

Publicerad 2009-02-21 17:14:37

Välkommen hem, hoppas resan varit bra? Kram

Postat av: MO

Publicerad 2009-02-22 14:46:46

Åh så härliga kuddar du köpt, jättefina där i soffan. Men vilken bakdam du är....inte illa, meeeen så trist med ugnen, konstigt att den fukade lite o sen la av för att sen funka lite igen....Usch, inte kul att lägga pengar på det, men såklart kul med nytt...hm, alltså blandade känslor...Har ni haft en skön helg? Här har vi en lugn Söndag, men igår var jag på Ikea o på kvällen var vi på bio, trevligt....kramar

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2009-02-22 17:47:53

Längesen jag bakade kringlor kom jag på nu... Såg gott ut:D Mysig och fin blandning i "kuddhörnan". Ha en trevlig söndagkväll.

Postat av: Lissen

Publicerad 2009-02-22 22:40:51

Åh har du varit i Kina, det låter underbart att resa! Ha det så gott

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela