Susihus

Fyndat

Publicerad 2009-07-22 13:47:29 i Trädgård

Vädret på semestern är verkligen något varierande....lite regnskurar och solsken varvat mest hela tiden. Idag såg det hoppfullt ut när jag vaknade, klarblå himmel och strålande solsken. Intog frukosten ute och njöt, läste följetongen i vår morgontidning, de kör Mari Jjungstedts senaste "Den dubbla tystnaden" och drömmer mig till Gotland en stund. Det får nog bli en tur dit när mannen väl har semester också.

La mig en stund i solstolen och njöt av varmen, sen kom det in ett skymoln och då passade jag på att hänga tvätt och ta en långpromenad med hundarna. Nu är det helmulet och värmen försvann också.....grrrrr

Nåja just nu har jag repat alla svarta vinbär som jag passade på att plocka av i går när solen sken. Har nu bläddrat i Rosendals Trädgårdscafé boken och kommit fram till att det får bli lite sylt och Svartavinbärskaka, så det ska jag ta mig an nu!

Passar på att visa er några fyndkuddar från Indiska, sprang på dem häromdagen och de passade perfekt på vår bänk/förvaring på altanen.



Bilder: Susihus

I går när jag skulle springa min löparrunda, med intervalträning, sprang jag en av mina vanliga rundor tillsammans med en något trött äldre herre Kenzo och en överpigg ung Bono. Plötsligt var det kossor i hagen, dock stod de i ett hörn långt borta, så jag övervägde och bestämde mig för att springa vidare, gillar inte att vända å andra sidan gillar jag inte stora kossor! Kom en bit in i hagen då alla kossor plötsligt tittar upp från sitt betande och bestämmer sig för att ta en närmare titt på denna springande skara. Kan säga att min intervall träning har aldrig sprungit fortare, det var bara att tvärvända och tokrusa till närmaste färista, utan att fundera på puls, tid eller avstånd! Puuuuh! Benen var något skakiga när jag kom tillbaka på andra sidan färistan. Brrr blev så där med resterande intervall träning!

Nu väntar svartvinbären på mig!
Må gott
Semesterkramar till er alla

Kommentarer

Postat av: Vårt hus vid havet

Publicerad 2009-07-22 16:22:51

Mycket snygga kuddar! O bänken, är det en dynlåda? Av trä? Skulle behöva en sån, men jag tycker de som är i plast är lite tråkiga!

Hoppas du får en skön semester!/ Jenny

Postat av: Designtjejen

Publicerad 2009-07-22 18:23:14

Jätte snygga kuddar. Vad duktig du är som tränar så!! Hahah.. men du får akta dig för kossorna.. hahah.. :-)

Kramar

Postat av: Ulrika

Publicerad 2009-07-22 22:03:00

Förstår att du sprang fort!!!

Kossor och hundar går inte riktigt bra ihop :o((

Snygga kuddar

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2009-07-23 22:10:13

Fina kudda som passar bra där.

Postat av: Petra

Publicerad 2009-07-24 13:35:37

Snygg den vart ;-) hoppas du har det bra nu under din semester? Kram

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-07-24 22:45:56

Snygga kuddar, gör sig bra på bänken :)



Hoppas du får en skön helg i det något skiftande vädret, kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela