Susihus

Slut

Publicerad 2009-06-28 09:24:19 i Resor

Befinner mig just nu på ett hotellrum i St Petesburg och äntligen har båtarna gått i mål här. Det har varit helt kaotiska dagar och veckor den senaste tiden. Har inte hunnit med något annat än jobb. Känner att jag har inte haft tid att blogga, träna mina hundar, umgås och vara social med nära och kära, har inte hunnit träna själv och nu börjar mailkorgen att sina och grupperna börjar att resa hem.
Asset Preview

Jag har levt i en resväska sen midsommarafton, det har varit midsommarfirande utanför Jönköping, sen bar det av till Stockholm på midsommardagen för jobb, och mycket jobb. På torsdagkvällen när båtarna hade lämnat Sandhamn flög jag till Helsingfors på kvällen och sen tidigt på fredag morgon flög jag till St Petersburg. Nya grupper och nya arrangemang och mycket olika bud om målgångstider och annat gjorde inte vårt jobb lätt men nu är alla kunder nöjda och glada och på väg hem. Vi är några kvar och just nu känns det skönt att något som jag har jobbat med i över 2 år är över och det ska bli skönt att få komma hem och bara få ta det lite lugnt. Känner mig rätt slut och enormt trött, ska bli underbart härligt att få komma till Sverige och ert fina väder. Här regnar det just nu...

Ska bli bättring på bloggandet from nästa vecka. Hoppas att inspiration och lust återkommer när jag packar upp på tisdag.
Önskar er en härlig söndag och skön start på den nya veckan.
Kram

Kommentarer

Postat av: Cornelia

Publicerad 2009-06-28 23:20:02

Shit vilken pärs! Skönt o få komma hem till det underbara sommarvädret i Sverige nu då :-)

Postat av: C a m i l l a

Publicerad 2009-06-29 08:47:09

Oj, vad du far och flyger! Men S:t Petersburg är väl inte helt fel? Dit vill jag också åka. :)

Men det kan ju bli lite för mycket av det goda. Hoppas att du får landa i lugn och ro i Sverige nu och njuta av sol och ledighet.

Kram!

Postat av: Jessica

Publicerad 2009-06-30 13:36:07

Tror ja det att du inte hinner blogga så som du far:))



KRAM

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2009-07-01 16:25:34

Oj vilken långtripp du har varit ute på. Låter härligt.

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2009-07-02 21:36:26

Förstår att det varit hektiskt - men samtidigt låter det som ett otroligt spännande projekt att få vara med och uppleva. Dina bloggläsare väntar. :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela