Susihus

Vattenväxt

Publicerad 2009-06-08 19:51:42 i Trädgård

Vilken skön helg vi har haft! En god vän på grillat i fredags och det blev mycket rosévin på kvällen!!! Kände mig lite trött i lördags när vi skulle i väg på brunch hos ett par goda vänner som har flyttat tillbaka till Småland igen. De har köpt ett gammalt hus och det ska renoveras, puuh men det kommer säkert att bli jättefint när de är klara. Vi fyndade lite hemma hos dem som var på väg till loppis, en gjutjärnsljusstake och några virkade dukar. Dukarna ska användas till betongprojekt. Bilder kommer så småningom. Efter lång och skön sömn så stundade söndagen. Vi hade lite fixardag i trädgården och vi var ute och sprang, det var ett tag sen jag hann med det, väldigt omotiverad men oj så skönt det är efteråt.

Har även fattat ett beslut ang jobbet, tackade nej till det som jag fick erbjudande om, då det var start omgående och jag kände att efter dessa 2 år behöver jag ha lååång semester, kändes det inte rätt att hoppa på ett nytt tåg. Sen har jag fått igenom att ta ut all min innestående semester och ta tjänstledigt i höst. Så jag ska vara riktigt långledig och fundera vad jag vill göra och eller hitta energi att komma tillbaka igen 2010. Men det är ett tag till semestern, så nu är det bara att jobba på! Känns dock skönt att veta att det kommer ledighet inom snar framtid.

Avslutar med en bild på en nyplantering. Köpte lite vattenväxter och fixade till en gammal balja som stod i garaget, numera pryder den sin plats på altanen.

Bild: Susihus
Nu hoppas jag bara att sommarvärmen kommer åter så vi kan få njuta av altanen lite. Nu är det 11 grader, brrrr stackars dem som tar studenten i dagarna. Huuu så kallt.

Kram på er

Kommentarer

Postat av: Cornelia

Publicerad 2009-06-08 20:14:16

Vilken fin balja! Älskar zinkbaljor! Fint med vatten växt oxå. Vi har testat o ha vattenväxter i vårt vattenbad men de överlever inte. Tror det blir för lite näring åt dem, måste kansek ha nån slags cirkulation?!

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-06-08 21:41:42

Vilken fin idé med vattenväxter, det har jag aldrig funderat över tidigare att man kan ha :)



Låter skönt med långledigt, det kan du behöva!

Ha en skön vecka, kram Johanna

Postat av: Pernilla

Publicerad 2009-06-09 08:39:10

Så skönt med långledigt. Hoppas det blir som du hoppas.

Sommarvärme vill jag också ha NU!

/P

Postat av: MO

Publicerad 2009-06-09 19:26:37

Det gjorde du rätt i, känns fel att jobba o slita jämt utan att få en paus att hämta andan o bara leva här o nu...Hoppas du får en härlig långledighet i sommar..

Fint med vattenväxter, många kramar på dig

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2009-06-09 20:49:52

Vad fint med vattenväxter och så skönt med en lång sammanhängande ledighet.

Postat av: Jessica

Publicerad 2009-06-11 19:46:55

skönt med långledigt!!! Jogga var inte i går för mej heller..

Vad fint med vattenväxt!! det har jag varit sugen på.

Men det blir aldrig av för mej..

trevlig helg!

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela