Susihus

Flickan som lekte med elden

Publicerad 2009-09-16 08:33:04 i Filmtips

Blev inbjuden till en förhandsvisning av Flickan som lekte med elden. Det blev en trevlig och lyckad kväll. Träffade goa fd arbetskompisar på förminglet, sen var det en liten workshop med leverantörerna som hade bjudit in till kvällen, det var väl så där. Men tydligen lyssnade vi väl för jag och en kompis vann priser. Hon vann ett presentkort på 500 sek att äta för på Elite Stadshotellet och jag vann en första klass biljett t/r vart jag vill med SJ X2000. Undra om man kan åka med hund till Åre???

Sen gick vi ner till biografen och det var fri sittning. Där har SF ordnat en liten utlottning och placerat ut biobiljetter under stolarna och vem drog hem vinsten där? Ja just det JAG!!! Några damer bakom mig tyckte att jag skulle köpa en trisslott också.



Bild: Lånad från SF

Filmen då, jo det var en spännande actionfilm och med bra skådisar. Noomi spelar ju i en klass för sig! Än en gång har de lyckats att skapa miljöerna som jag har målat upp när jag läste böckerna. Vet inte om det är bättre att ha läst böckerna innan för man sitter ju på helspänn, i slutet vågade jag knappt andas...! Ser fram emot den 23 november när den sista filmen i Millenium triologin har premiär.

Kan varmt rekommendera er att gå in i biomökret och titta på Flickan som lekte med elden!
Må bäst i det fina höstvädret
Kram

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2009-09-16 10:18:35

Grattis till priserna... lyllos dig!

Ja, filmen - den vill jag också se. Får se om vi kan få till barnvakt!!!



På bloggrundan vi hade så besökte vi en trädgård där ett äldre par hade massor av med plättar i luften. De som dem hade under carporten klarade sig ute året om... Jag ska också testa att ha dem ute i år...

Postat av: Cornelia

Publicerad 2009-09-16 10:52:48

Alltid kul att bli bjuden på events, saknar det :-( Fast jag va visserligen med min man på invigningen av O´learys i Malmö förra veckan :-) MEn inte vann vi nåt i deras utlottning men en kompis gjorde. Jag vinner ALDRIG nåt på sånna utlottningar, eller ja överhuvudtaget. Men jag har ju haft tur i kärlek iaf ;-)

Postat av: Sara´n

Publicerad 2009-09-16 16:03:19

Vilken turfia du är Susan!! Kan tänka mig hur du skrattade åt dig själv! Kram kram

Postat av: Camillas dagar

Publicerad 2009-09-17 07:27:40

Kul att höra att filmen var bra. Vi ska se den på premiären för allmänheten i morgon. ;)

Och herre gud vad du vann!!! Grattis! Jag håller med om att du nog skulle ha köpt en trisslott också.

Kram!

Postat av: Petra

Publicerad 2009-09-17 08:43:46

Den filmen vill jag se :) Kanske får se den i helgen eller något. kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela