Susihus

Ledig fredag

Publicerad 2010-02-05 16:13:57 i Vill gärna ha...

Åh va härligt med en ledig fredag! Det är ju helt underbart att få vara ledig en vardag. Mmm har njutit hela dagen i det fina vintervädret. Tog lite sovmorgon, då vi hade en underbart trevlig trivselkväll för instruktörer på vår Brukshundsklubb i går kväll. Lite italiensk afton god mat, lika gott vin och roligt sällskap.

Åt frukost i lugn och ro, gick en promenad med hundarna, jösses vilket träningspass det är att plumsa runt bland all snö. Åkte sen in till stan uträttade lite ärenden och har nu kommit hem lite mer kortklippt i håret än när jag åkte.

När vi var i Åre i julas så såg vi en så'n snygg lampa som stod utomhus, efter lite forskning så är det en svensk lampa från Byrydéns. Vi är lite sugna på att ha den under trappen, alt ute på altanen till sommaren. Nu är det ingen idé för altanen ligger begravd i massor av snö. Mannen har en plan på att ha dem inne på vintern och sen ta ut dem på sommaren. Ekonomiskt tänkt, jag funderade mer på att ha ett kitt inne och ett kitt ute=) De finns för både inomhus- och utomhusbruk. Nu ska vi bara fundera på om vi ska ha en av varje eller två av samma? Vad säger ni?


Eget kollage med lånade bilder från Byrydéns

Ha en toppenskön fredag och en go helg
Kram


Kommentarer

Postat av: mo

Publicerad 2010-02-05 19:44:40

Snygga, jag tycker det är snyggt med en av varje, konstigt sagt av mig då jag brukar vilja ha två likadana, men det ser snyggt ut som det är på bilden.



Låter som ni hade en trevlig kväll...Ja, jag o Maila gick i knädjup snö igår, inga andra hade gått på den slingan innan..så jisses vad jobbigt det var, o helt genomsvett blev jag. Maila så ut som värsta michelingubben....snöbollar fastnade på hela hennes underkropp så hon såg så kul ut....



Ha en skön kväll vännen, kramar

Postat av: Livet i byn

Publicerad 2010-02-06 19:35:32

Jag har en ljuslykta som ser ut så där, men det där är alltså riktiga lampor eller? Välidgt fint i alla fall men en stor och liten bredvid varandra.



~Livet i byn

Postat av: Lillsnörpa

Publicerad 2010-02-06 22:26:54

Jag tycker ni ska ha ett set som det på ditt kollage. Köp ett för utebruk så du kan ha det ute på sommaren å inne på vintern (som din man tycker)... Dom blir snyggare när dom är lite mer unika å bara finns på ett ställe i hemmet tycker jag... Riktigt SNYGGA är dom! Ska bli spännande att se hur du väljer o hur det blir! /Lillsnörpa

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2010-02-06 23:13:09

Nåt liknande vill jag oxå ha till vår altan när det e klar. Tycker de e jättesnygga! Ha en skön helg!

KRam!

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-02-07 10:07:19

Mmm, jättefina lampor! Svindyra va? Jag skulle också kunna tänka mig såna i uterummet.

Hoppas du har en skön helg! I dag är det jobbdags för mig på eftermiddagen, men först blir det en sväng i spåret. Solen skiner så fint i dag. :)

Kramar!

Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Publicerad 2010-02-08 11:03:21

Jättefina lampor! En av varje skulle inte sitt fel, Kram Emmy

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2010-02-08 11:26:58

Vad skönt det låter. Härligt med en ledig dag mitt i veckan. :-)



En av varje tror jag skulle sitta finfint.

Postat av: Dessi

Publicerad 2010-02-08 17:35:25

Jättesnygga! En av varje tycker jag är döläckert! By Rydéns har många läckra lampor... Kram Dessi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela