Susihus

Lite vårkänslor

Publicerad 2010-03-09 20:23:52 i Trädgård

Inläggen har varit lite sporadiskt på sista tiden. Har haft så mycket roligt för mig som jag kommer att njuta av ett tag. Trendspaningen, go kväll med gamla goa kollegor förra veckan. En härlig tjejhelg i Göteborg hos min goda vän och arbetskollega MP. Vi fyllde helgen med god mat, shopping, soliga promenader och inte att förglömma den ljuvliga filmen "a single man". Tom Ford har gjort en fantastiskt vackert förpackad film om en rätt tragisk historia. Colin Firth spelar fantastiskt bra, kläderna, miljöerna och filmtekniken är underbara och jag kan bara summera att gå och se filmen! 

I dag har jag varit på kundbesök i Jönköping och passade på att ta en go lunch tillsammans med min goa och trevliga vän N på den mysiga butiken/restaurangen Matvarufabriken. Alltid lika roligt att träffas, hoppas att vi ses snart igen för jag får så'n inspiration efter en date med dig=)

Solen skiner om dagarna och gör att jag får lite vårkänslor även om jag kastar mig ut på längdskidorna i motionsspåret efter jobbet. Gäller att passa på.

Nu när snön smälte bort lite och mina hemska lik till ljungkrukor tittade fram, var jag tvungen att ta in krukorna för att tina upp dem så jag kunde slita bort dem och byta ut dem till lite fräscha kvistar. Dekorerade dem med lite olika band och hjärtan, känns lite vårigare på trappen.


Bild: Susihus
Har ni fått några härliga vårkänslor än?

Många goa vårkramar till er

Kommentarer

Postat av: InneoUte-Malin

Publicerad 2010-03-09 21:06:31

Lite vårkänslor börjar smyga sig på, men än är inte våren i hamn. :-)



Vad fint du gjort på trappen. Kanske är det vad som krävs för riktiga vårkänslor.

Postat av: BlomsterDesign

Publicerad 2010-03-09 22:47:50

Vilken härlig blogg du har

och vilket underbart hus :)

Kram elli

Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Publicerad 2010-03-09 23:18:26

NJa, lite grann. De börjar komma, men jag skulle gärna vilja skynda på dem lite :-)



Hoppas på sol och vår när vi ska till Göteborg i helgen!



Ha det gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sus i hus

Välkommen hit! Här susar jag runt tillsammans med mina favoriter - man och hund. Här finner ni inlägg om det som förgyller min vardag, hus, trädgård, lite mat och bak, och en och annan resesväng blir det både till jobbs och helt privat. Kan även dyka upp någon tass... och på tal om det får du gärna lämna ett litet avtryck när du har varit här. Må gott

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela